GPO kavels

Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen woning te realiseren? Na het daverende succes van GPO- kavels in voorgaande fases in de Broeckgouw, brengt de gemeente Edam-Volendam ook in fase 9&10 weer een aantal kavels in verkoop.

Deze eerste 6 GPO-kavels van fase 9&10 aan het groene binnengebied zijn inmiddels verkocht. Over enige tijd worden nog eens twee keer drie kavels aan de ringlaan en vier kavels aan de centrale landschapsas in verkoop gebracht. Op deze kavels kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis (laten) ontwikkelen en bouwen. Al deze kavels vallen in het starterssegment en variëren in prijs van € 70.000 tot € 80.000 vrij op naam.

De verkoopinformatie voor deze kavels wordt te zijner tijd gepresenteerd op de diverse bouwmarkten. Hier kunt u ook toelichting krijgen op het bouwen in eigen beheer en over de ondersteuning die de gemeente daarbij biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u ingeschreven te staan als woningzoekende en dient zich actief aan te melden voor de keuzeavond die enkele weken na de bouwmarkt in kwestie zal plaatsvinden.

Download hieronder de informatie over de GPO- kavels.

Aanbiedingsbrief 
Richtlijnen 
Concept overeenkomst 
Overzicht