GPO kavels

Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen woning te realiseren? Na het daverende succes van GPO- kavels in voorgaande fases in de Broeckgouw, brengt de gemeente Edam-Volendam nu 6 kavels in verkoop aan het groene binnengebied. Interesse in één van deze GPO- kavels? Meld u dan hier aan: Aanmeldformulier keuzeavond

Deze 6 GPO-kavels vormen het eerste woonblok van fase 9&10 dat in verkoop wordt gebracht. Op deze kavels kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis (laten) ontwikkelen en bouwen. Al deze kavels vallen in het starterssegment en variëren in prijs van € 70.000 tot € 80.000 vrij op naam.

De verkoopinformatie voor deze kavels wordt 11 juli gepresenteerd op de informatiemarkt in de PX. Hier kunt u ook toelichting krijgen op het bouwen in eigen beheer en over de ondersteuning die de gemeente daarbij biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u ingeschreven te staan als woningzoekende en dient zich actief aan te melden voor de keuzeavond die in het najaar van 2017 zal plaatsvinden.

Download hieronder de informatie over de vrije kavels.

Aanbiedingsbrief 
Richtlijnen 
Concept overeenkomst 
Overzicht