1e paal geslagen voor fase 1A

06/11/2009 - Onder grote belangstelling van kopers van de 56 woningen in fase 1A van de Broeckgouw is de 1e paal vanmiddag geslagen. Onder aanvoering van de wethouders Marisa Kes en Emile Karregat werd met de hulp van een aantal kopers de eerste paal de grond in geheid. Vele belangstellenden waren hiervan getuige, zoals raadsleden, ouders van kopers, architecten, aannemer en overige direct betrokkenen bij dit project.

Na afloop was er in de kantine van zwembad de Waterdam nog een gezellig samenzijn, waarbij wethouder Kes een stukje historie memoreerde en een kijkje gaf in de nabije toekomst wat betreft het bouwen. De aanwezige kopers kregen bij het vertrek allemaal een aandenken aan deze bijzondere middag.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief