1e woning fase 4 & 6 de Broeckgouw opgeleverd!

1e sleutel fase 4 & 6 overhandigd

22/10/2013 - Vol trots overhandigen Koos Kruijer en Cindy Tol, kopersbegeleider van HSB Bouw uit Volendam, de sleutel aan de eigenaar van Breehorn 1. De trotse eigenaar van deze woning is Robert Sier.

De woningen in fase 4 & 6 van de Broeckgouw zijn heel snel gebouwd. De bouwtijd heeft, vanaf het storten van de werkvloer tot de oplevering van de woning, 30 weken geduurd. Dat is echt een hele snelle bouwtijd en behoudens wat krassen in het glaswerk waren er geen opleverpunten! Vanaf nu worden er elke week circa 7 woningen opgeleverd.

We wensen de kopers van wie de woning binnenkort wordt opgeleverd heel veel succes toe met de eventuele afbouwwerkzaamheden en inrichting van hun woning!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief