4 stuks zelfstandige afbouw twee-onder-één-kap woningen

4 stuks zelfstandige afbouw twee-onder-één-kap woningen

07/06/2013 - De gemeente Edam-Volendam biedt een viertal reeds eerder aangeboden twee- onder-één-kap woningen nu aan als ́zelfstandige afbouwwoningen ́ in de Broeckgouw. Deze vier woningen in fase 4 van de Broeckgouw zijn nu in een casco variant en daardoor voor een lagere verkoopprijs per direct beschikbaar.

De resultaten uit het recent uitgevoerde woonwens-onderzoek geven aan dat er nog steeds vraag is naar twee-onder-één-kap woningen. Wij zijn ons er van bewust dat de marktomstandigheden voor potentiële kopers niet optimaal zijn. Daarom biedt de gemeente in samenwerking met HSB Bouw deze woningen aan met een zogenoemde nieuwe  ́minderwerk optie ́, waarvoor de koper kan kiezen.

De 4 woningen maken onderdeel uit van een blok van 5 en liggen in fase 4 langs de voorname Ringlaan. De ligging van de achtertuin op het westen is bijzonder gunstig, zeker in combinatie met de royale diepte van de percelen. De eerste van de 5 woningen is reeds verkocht. De kavelafmetingen variëren van 220 m2 tot 256 m2 en de VON- prijs voor een casco- woning start vanaf € 337.350,-.

Wat zit er niet bij? De zelfstandige afbouwwoning is de eerder gepresenteerde basiswoning - type ‘Peggy-Sue’ of ‘Maggie-Mae’ - en wordt gerealiseerd als een volledig afgebouwde schil van de woning zonder: binneninrichting, installaties, tuinafwerking en garage. Het mee laten bouwen van een garage door de aannemer is uiteraard een optie voor de koper. De koper kan de woning qua binnenafbouw geheel naar eigen inzicht uitvoeren.

Voor de verkoopinformatie verwijzen we u naar verkopend makelaars Steur & nemassdeboer.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief