5 goede redenen om NU een huis te kopen in de Broeckgouw!

5 goede redenen om NU een  huis te kopen in de Broeckgouw!

18/07/2012 - 1 - Complete nieuwbouwwoningen met vele extra’s Of het nou gaat om de 60 starterswoningen of de 27 woningen in het luxe segment; het zijn stuk voor stuk ruime en complete woningen. De woningen zijn onder andere voorzien van een standaard berging, serre of (aangebouwde) garage. Meer keus is mogelijk via vooraf geprijsde meerwerkopties voor bijvoorbeeld een aan- of uitbouw.

2 - Anticiperen op strengere hypotheekvoorwaarden Als de plannen van de regering doorgaan, worden de hypotheekvoorwaarden per 1 januari 2013 strenger. Nu kunt u nog profiteren van de gunstiger spaar- of aflossingsvrije hypotheek, waarmee u nog optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek! Om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek kan de annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek per 1 januari 2013 verplicht worden gesteld. Een annuïteitenhypotheek betekent dat uw belastingvoordeel afneemt, waardoor uw netto maandlasten steeds hoger worden naarmate de looptijd vordert. Een lineaire hypotheek kenmerkt zich door dalende maandlasten, maar begint met veel hogere maandlasten in de eerste tien jaar. Het verkrijgen van een hypotheek kan een aantal maanden duren. Wees er dus snel bij en ga tijdig naar uw hypotheekadviseur!

3 - Lagere woonlasten door een lager energiegebruik De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van nieuwbouwwoningen is maar liefst 30% verbeterd ten opzichte van fase 2. Hierdoor zijn – bij regulier verbruik – de energielasten voor een woning in de Broeckgouw in deze fase gemiddeld € 200,- per jaar lager.

4 - Prijsvastheid woningen Door gunstige aanbestedingsresultaten zijn, in de basis, de vrij-op-naam prijzen vergelijkbaar met die van de vorig jaar succesvol verkochte fase 2.

5 - Uw kans op een luxe woning Voor degenen die graag in een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaande woning willen wonen is dit een uitgelezen kans! De prijs van een dergelijke woning is dankzij gunstige marktomstandigheden relatief laag. In latere fasen worden waarschijnlijk steeds minder luxe woningen aangeboden. Dit heeft ondermeer te maken met het feit dat de ‘starterscategorie’ steeds jonger wordt.

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief