5 goede redenen om NU een huis te kopen in de Broeckgouw!

5 goede redenen om NU een  huis te kopen in de Broeckgouw!

18/07/2012 - 1 - Complete nieuwbouwwoningen met vele extra’s Of het nou gaat om de 60 starterswoningen of de 27 woningen in het luxe segment; het zijn stuk voor stuk ruime en complete woningen. De woningen zijn onder andere voorzien van een standaard berging, serre of (aangebouwde) garage. Meer keus is mogelijk via vooraf geprijsde meerwerkopties voor bijvoorbeeld een aan- of uitbouw.

2 - Anticiperen op strengere hypotheekvoorwaarden Als de plannen van de regering doorgaan, worden de hypotheekvoorwaarden per 1 januari 2013 strenger. Nu kunt u nog profiteren van de gunstiger spaar- of aflossingsvrije hypotheek, waarmee u nog optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek! Om in aanmerking te komen voor hypotheekrenteaftrek kan de annuïteitenhypotheek of lineaire hypotheek per 1 januari 2013 verplicht worden gesteld. Een annuïteitenhypotheek betekent dat uw belastingvoordeel afneemt, waardoor uw netto maandlasten steeds hoger worden naarmate de looptijd vordert. Een lineaire hypotheek kenmerkt zich door dalende maandlasten, maar begint met veel hogere maandlasten in de eerste tien jaar. Het verkrijgen van een hypotheek kan een aantal maanden duren. Wees er dus snel bij en ga tijdig naar uw hypotheekadviseur!

3 - Lagere woonlasten door een lager energiegebruik De Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van nieuwbouwwoningen is maar liefst 30% verbeterd ten opzichte van fase 2. Hierdoor zijn – bij regulier verbruik – de energielasten voor een woning in de Broeckgouw in deze fase gemiddeld € 200,- per jaar lager.

4 - Prijsvastheid woningen Door gunstige aanbestedingsresultaten zijn, in de basis, de vrij-op-naam prijzen vergelijkbaar met die van de vorig jaar succesvol verkochte fase 2.

5 - Uw kans op een luxe woning Voor degenen die graag in een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaande woning willen wonen is dit een uitgelezen kans! De prijs van een dergelijke woning is dankzij gunstige marktomstandigheden relatief laag. In latere fasen worden waarschijnlijk steeds minder luxe woningen aangeboden. Dit heeft ondermeer te maken met het feit dat de ‘starterscategorie’ steeds jonger wordt.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief