Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

07/10/2014 - Sinds de bouwmarkt van 23 september in de PX komen de aanmeldingen voor de aanstaande keuzevonden binnen bij de gemeente. Op dinsdag 4 november wordt de keuzeavond georganiseerd voor verschillende GPO- kavels in fase 6 van de Broeckgouw. Op donderdag 6 november volgt de keuzeavond voor 44 woningen in het luxe- en startersegment in fase 7&8 en fase 4 (2^1-kap).
 
Wanneer je NU in aanmerking wil komen voor een woning of kavel in de Broeckgouw, kun je tot 17 oktober aanstaande een aanmeldingsformulier inleveren bij de gemeente. Dit formulier is hier te downloaden, te vinden in de brochures of af te halen bij het projectbureau (Zeestraat 35A in Volendam).
 
Geïnteresseerde starters stellen vaak de vraag of zij wel kans maken op een woningkeuze, wanneer zij zich nu zouden aanmelden. De keuzeposities voor starterwoningen worden bepaald op basis van de aangemelde kandidaten. De oudste starter krijgt daarbij de eerste keuzepositie. Tijdens de vorige keuzeavond – van 7 januari 2014 – bleek dat de grootste groep kopers in de leeftijdscategorie van 24 t/m 27 jaar viel. Een enkele starter was ouder, een paar zelfs jonger.
Ook wanneer je (nog) niet staat inschreven als woningzoekende bij de gemeente, kun je jezelf aanmelden voor een keuzeavond.
 
Aangemelde kandidaten voor een keuzeavond krijgen in de week daarvoor een uitnodigingsbrief met een indicatie van de keuzepositie. Op basis van die informatie kun je jezelf goed voorbereiden op een eventuele woning- of kavelkeuze.
 
Kijk hier voor het aanbod van de in verkoop staande kavels en woniningen. Met je vragen kun je terecht bij het projectbureau aan de Zeestraat 35A of via broeckgouw@edam-volendam.nl.
 

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief