Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

07/10/2014 - Sinds de bouwmarkt van 23 september in de PX komen de aanmeldingen voor de aanstaande keuzevonden binnen bij de gemeente. Op dinsdag 4 november wordt de keuzeavond georganiseerd voor verschillende GPO- kavels in fase 6 van de Broeckgouw. Op donderdag 6 november volgt de keuzeavond voor 44 woningen in het luxe- en startersegment in fase 7&8 en fase 4 (2^1-kap).
 
Wanneer je NU in aanmerking wil komen voor een woning of kavel in de Broeckgouw, kun je tot 17 oktober aanstaande een aanmeldingsformulier inleveren bij de gemeente. Dit formulier is hier te downloaden, te vinden in de brochures of af te halen bij het projectbureau (Zeestraat 35A in Volendam).
 
Geïnteresseerde starters stellen vaak de vraag of zij wel kans maken op een woningkeuze, wanneer zij zich nu zouden aanmelden. De keuzeposities voor starterwoningen worden bepaald op basis van de aangemelde kandidaten. De oudste starter krijgt daarbij de eerste keuzepositie. Tijdens de vorige keuzeavond – van 7 januari 2014 – bleek dat de grootste groep kopers in de leeftijdscategorie van 24 t/m 27 jaar viel. Een enkele starter was ouder, een paar zelfs jonger.
Ook wanneer je (nog) niet staat inschreven als woningzoekende bij de gemeente, kun je jezelf aanmelden voor een keuzeavond.
 
Aangemelde kandidaten voor een keuzeavond krijgen in de week daarvoor een uitnodigingsbrief met een indicatie van de keuzepositie. Op basis van die informatie kun je jezelf goed voorbereiden op een eventuele woning- of kavelkeuze.
 
Kijk hier voor het aanbod van de in verkoop staande kavels en woniningen. Met je vragen kun je terecht bij het projectbureau aan de Zeestraat 35A of via broeckgouw@edam-volendam.nl.
 

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief