Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

Aanmelden voor keuzevond(en) de Broeckgouw mogelijk tot 17 oktober!

07/10/2014 - Sinds de bouwmarkt van 23 september in de PX komen de aanmeldingen voor de aanstaande keuzevonden binnen bij de gemeente. Op dinsdag 4 november wordt de keuzeavond georganiseerd voor verschillende GPO- kavels in fase 6 van de Broeckgouw. Op donderdag 6 november volgt de keuzeavond voor 44 woningen in het luxe- en startersegment in fase 7&8 en fase 4 (2^1-kap).
 
Wanneer je NU in aanmerking wil komen voor een woning of kavel in de Broeckgouw, kun je tot 17 oktober aanstaande een aanmeldingsformulier inleveren bij de gemeente. Dit formulier is hier te downloaden, te vinden in de brochures of af te halen bij het projectbureau (Zeestraat 35A in Volendam).
 
Geïnteresseerde starters stellen vaak de vraag of zij wel kans maken op een woningkeuze, wanneer zij zich nu zouden aanmelden. De keuzeposities voor starterwoningen worden bepaald op basis van de aangemelde kandidaten. De oudste starter krijgt daarbij de eerste keuzepositie. Tijdens de vorige keuzeavond – van 7 januari 2014 – bleek dat de grootste groep kopers in de leeftijdscategorie van 24 t/m 27 jaar viel. Een enkele starter was ouder, een paar zelfs jonger.
Ook wanneer je (nog) niet staat inschreven als woningzoekende bij de gemeente, kun je jezelf aanmelden voor een keuzeavond.
 
Aangemelde kandidaten voor een keuzeavond krijgen in de week daarvoor een uitnodigingsbrief met een indicatie van de keuzepositie. Op basis van die informatie kun je jezelf goed voorbereiden op een eventuele woning- of kavelkeuze.
 
Kijk hier voor het aanbod van de in verkoop staande kavels en woniningen. Met je vragen kun je terecht bij het projectbureau aan de Zeestraat 35A of via broeckgouw@edam-volendam.nl.
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief