Beschikbare vrije kavels Noordrand

Beschikbare vrije kavels Noordrand

21/12/2015 - Aan de noordrand van de Broeckgouw zijn vrije kavels beschikbaar in vrije verkoop. Deze kavels liggen met de tuinzijde aan de groene dijkzone met uitzicht op de historische Zeedijk. Aan de voorzijde zijn de kavels gelegen aan de stijlvolle ringlaan. De breedte van een kavel is door u zelf te kiezen. Er worden zowel individuele kavels als twee-onder-een-kapkavels aangeboden.
 
Op dit moment zijn per direct beschikbaar:
  • Kavel 148 voor een vrijstaande woning (12 meter breed, € 289.000,- incl. BTW).
  • Kavel 153 voor een twee-onder-een-kapwoning (breedte vrij te kiezen). Hier kunt u samen met uw buren die reeds hebben gekozen voor kavel 152 uw droomhuis (laten) bouwen.
  • Kavel 170 voor een vrijstaande- of twee-onder-een-kapwoning (breedte vrij te kiezen).
De kavels in bouwstrook 1 worden aansluitend op elkaar uitgegeven. Wanneer u interesse heeft in een vrije kavel op een plaats in Bouwstrook 1 die niet direct aansluit op de reeds verkochte kavels, maak dan uw interesse dan kenbaar aan het projectbureau de Broeckgouw.
 
Prijsindicatie
De prijs per m2 bedraagt €786,50, incl. BTW (circa € 24.090,- per strekkende meter bouwstrook).
 
Kavel vrijstaande woning  vanaf 368 m2 vanaf € 289.000,- incl. BTW
Kavel twee-onder-een-kapwoning vanaf 322 m2 vanaf € 252.500,- incl. BTW

Interesse?
Bent u enthousiast en wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of het beschikbare aanbod? Neem dan contact op met projectbureau de Broeckgouw (0299 - 398 398 of broeckgouw@edam-volendam.nl).
 
Meer verkoopinformatie over de vrije kavels Noordrand vindt u hier.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief