Bouw van 6 GPO- woningen aan het Pinkewad is begonnen

Bouw van 6 GPO- woningen aan het Pinkewad is begonnen

17/02/2015 - Op woensdag 4 februari is de bouwvoorbereiding gestart voor 6 rijwoningen aan het Pinkewad in de Broeckgouw. Deze woningen zijn in gezamenlijk particulier opdrachtgeverschap ontwikkeld (GPO). Vrijdagochtend 13 februari is de eerste paal geslagen door Van den Hogen Bouwbedrijven.

Na een ontwikkeltraject van ruim een jaar zijn de kopers van dit derde GPO- project in de Broeckgouw ontzettend blij dat hun droomhuis nu wordt gebouwd. Net zoals het vorige project worden ook deze woningen gebouwd door de lokale aannemer Van den Hogen. De woningen zijn in een nauwe samenwerking met de toekomstige bewoners ontworpen door Q-Fresco. De gemeente Edam-Volendam feliciteert de kopers van harte met de start bouw en wenst ze veel succes in het bouwtraject!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief