Bouwmarkt 14 november a.s. in PX Volendam

Kom naar de bouwmarkt 14 november a.s. in PX Volendam 18.00 - 20.00 uur

12/11/2013 - Gunstige aanbesteding; mooie prijzen
Met veel genoegen biedt de Gemeente Edam-Volendam u tijdens deze bouwmarkt de verkoopdocumentatie van de eerste 40 woningen van fase 7 en 8 van de Broeckgouw aan. Evenals eerdere fases is er wederom gunstig aanbesteed, waardoor er mooie vrij-op-naam prijzen gepresenteerd kunnen worden voor kwalitatief hoogwaardige woningen.

38 starterswoningen & 2 luxe woningen
Fase 7 & 8 van de Broeckgouw bestaat uit totaal 118 woningen in verschillende categorieën waarvan er 14 november a.s. de eerste 40 worden aangeboden. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 stuks tweekappers voor starters, 17 starterswoningen en 2 luxe twee-onder-één-kap villa’s aan de buitenrand en 17 starterswoningen aan het groene binnengebied.

Financieel advies & kopersbegeleiding
Op de avond van de bouwmarkt zijn tevens diverse financiële instellingen aanwezig om u te informeren over de financiële mogelijkheden. Daarnaast is de door de gemeente geselecteerde aannemer – HSB Bouw uit Volendam – aanwezig om de kopersbegeleiding te presenteren aan de kandidaatkopers.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief