Bouwmarkt 23 september 2014

Bouwmarkt 23 september 2014

05/09/2014 - Op dinsdag 23 september aanstaande organiseert gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4 in de Broeckgouw. Ook zal informatie beschikbaar zijn voor de uitgifte van kavels voor Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) in fase 6.

Tijdens deze bouwmarkt worden de verkoopbrochures, impressies en V.O.N. prijzen van de woningen gepresenteerd.

Gunstige aanbesteding; mooie prijzen
Met veel genoegen biedt de gemeente Edam-Volendam u tijdens deze bouwmarkt de verkoopdocumentatie van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4 van de Broeckgouw aan. Evenals eerdere fases is er wederom gunstig aanbesteed, waardoor er mooie vrij-op-naam prijzen gepresenteerd worden voor kwalitatief hoogwaardige woningen.
 
38 starterswoningen & 2 luxe woningen
In fase 7&8 van de Broeckgouw zijn 118 woningen aanbesteed in verschillende categorieën, waarvan er 23 september aanstaande 40 worden aangeboden. Het aanbod is divers en bestaat uit 4 tweekappers voor starters, 17 starterswoningen en 2 luxe twee-onder-één-kapvilla’s aan de buitenrand en 17 starterswoningen aan het groene binnengebied.
 
4 twee-onder-één-kapwoningen in fase 4
Aan het begin van dit jaar zijn 5 luxe twee-onder-één kapwoningen in fase 4 verkocht. Dit populaire ontwerp van woningtype ‘Michelle’ met fantastische ligging werd snel verkocht, waardoor nu weer 4 van deze woningen worden aangeboden. Bovendien wordt de meest gekozen koperkeuze- variant als standaard optie gepresenteerd.

Kom naar de bouwmarkt! Iedereen is welkom!

Datum:   23 september 2014
Tijd:         vrije inloop van 18.00 - 20.00 uur
Locatie:  PX Volendam, W.J. Tuijnstraat 15

 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief