Bouwmarkt op dinsdag 22 september

Bouwmarkt op dinsdag 22 september

18/09/2015 -

Op dinsdag 22 september 2015 organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt/informatiemarkt van 18.00 – 20.00 uur in de PX Volendam waar een zeer divers aanbod aan woningen en vrije kavels wordt gepresenteerd.
 

Verkoop 19 starterswoningen in fase 7&8

Tijdens de bouwmarkt wordt onder andere de verkoopinformatie van 19 starterswoningen in cluster 5 van fase 7&8 gepresenteerd. Dit zijn de laatste 19 woningen die voorlopig binnen dit prijssegment vallen.
 

4 luxe twee-onder-een-kapwoningen in fase 4

In fase 4 worden 4 luxe twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in verkoop aangeboden. Afgelopen voorjaar zijn reeds 5 eerder verkochte woningen van het type Michelle aan de Wieringenlaan opgeleverd. Hier kun je zien dat er diverse uitbreidingsmogelijkheden en opties benut zijn.
 
Vanaf de bouwmarkt kunt u zich tot en met 13 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond van zowel de starters- als de twee-onder-een-kapwoningen.
 

Vrije kavels Noordrand

De aanmeldingsperiode voor de vrije kavels aan de noordrand van de Broeckgouw is inmiddels gestart. Deze vrije kavels zijn gelegen aan de historische dijkzone, vlakbij het sluisje van Edam en grenzend aan het Markermeer.

Nieuw bij de uitgifte van vrije kavels in de Broeckgouw is dat de kavelbreedte – vanaf een minimum breedte – door de koper zelf te kiezen is. Naast de individuele kavels is het op deze locatie mogelijk om een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning af te nemen. Vrije kavels op deze unieke locatie zijn beschikbaar vanaf circa 350 m2.

Wilt u zich aanmelden voor de keuzeavond vrije kavels Noordrand die op 13 oktober 2015 plaatsvindt? Download dan hier het aanmeldingsformulier en lever het formulier vóór 2 oktober in op het stadskantoor van de gemeente Edam-Volendam. Voor de uitgebreide verkoopinformatie klik hier of kom naar de bouwmarkt op 22 september.
 

Waterwoningen type ‘Beatrix’

Tijdens de bouwmarkt worden voor het eerst de voorlopige ontwerpen en richtprijzen van het nieuwe type waterwoning ‘Beatrix’ in fase 7&8 gepresenteerd, welke naar verwachting in 2016 te koop wordt aangeboden.
 
Ben je nieuwsgierig naar het uitgebreide aanbod?
Kom dan langs op dinsdag 22 september aanstaande tussen 18:00 en 20:00 uur in PX Volendam, W.J. Tuijnstraat 15 (ingang aan de Zeestraat).
 
De medewerkers van het projectbureau staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is de maquette van de wijk te bekijken en is er namens de gemeente Edam-Volendam een onafhankelijke hypotheekadviseur aanwezig om je financieringsvragen te beantwoorden.
 
Graag tot dinsdag!

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief