Broeckgouwfeest groot succes

Broeckgouwfeest groot succes

07/10/2014 - Zaterdag 4 oktober was er een feest speciaal voor alle bewoners van de Broekgouw. Dit feest werd door de gemeente georganiseerd ter gelegenheid van de oplevering van de helft van de wijk. Onder prachtige weersomstandigheden kwamen de bewoners en betrokkenen bij het project in groten getale om dit met elkaar te vieren.
 
Naast de appartementen van ‘de Wierde’ stond een grote feesttent waar een drankje kon worden genuttigd. Buiten kon men in het zonnetje terecht bij een hamburger- en poffertjeskraam. De vele kinderen die de Broeckgouw inmiddels telt, leefden zich uit op een grote stormbaan naast de tent. Een clown deelde bovendien ballonnen uit aan de kinderen.
 
De Broeckgouw is inmiddels een kinderrijke en kindvriendelijke woonwijk. Om nogmaals te benadrukken dat in de gehele wijk 30 kilometer mag worden gereden, werden er door twee vissersmannen sleutelhangers met het 30-km bord erop uitgedeeld.
 
Tijdens het feest werden door wethouder Marisa Kes de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt. De mooiste zomerfoto door bewoners in de nieuwe wijk werd gemaakt door Jack Koning. Ook de nummer 2, Helen Navajas en nummer 3 Ron Steur vielen in de prijzen. Het was een geweldig feest!

Bekijk hier de foto's

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief