Buslijn 110 rijdt vanaf 15 december door de Broeckgouw

Met ingang van de nieuwe dienstregeling rijdt buslijn 110 via de Broeckgouw

20/11/2013 - Met ingang van de nieuwe dienstregeling rijdt buslijn 110 via de Broeckgouw. Dat betekent dat deze lijndienst vanaf 15 december a.s. niet meer rijdt via de Mgr. C. Veermanlaan, Schoklandstraat en Grote Ven. Deze route blijft wel gereden worden door de sneldienst 316.

In de Broeckgouw krijgt de 110 haltes in de Harlingenlaan ter hoogte van de VOMAR en op de Kimsterweg nabij de nieuwe vestiging van basisschool de Blokwhere. Tevens wordt een nieuwe halte in gebruik genomen op de Dijkgraaf de Ruiterlaan nabij de kruising Edisonstraat/Morseweg.

Op bovenstaande afbeelding ziet u in blauw de route van lijn 110 en in rood lijn 316.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief