Correcties van indicatie starterposities

Correcties van indicatie starterposities

22/09/2016 - Afgelopen maandag bleek dat een aantal aanmeldingen voor de keuzeavonden van 26 en 27 september niet goed zijn doorgekomen vanuit het digitale aanmeldingssysteem. Daardoor is een aantal goed en tijdig aangemelde kandidaten niet direct per brief uitgenodigd en hebben zij geen indicatie van hun starterpositie gekregen.  Nadat deze fout is ontdekt is een nieuwe en volledige lijst van aangemelde kandidaten samengesteld en zijn correctiebrieven verstuurd. Er is dus  sprake van (eventueel) gewijzigde indicaties van de starterposities. Graag verwijzen wij je naar de veel gestelde vragen voor meer informatie.

Ben je starter en heb je je aangemeld voor de keuzeavond(en) op 26 en/of 27 september aanstaande? Dan kun je nu via broeckgouw@edam-volendam.nl - onder vermelding van je voorletters, naam, geboortedatum en BSN - een indicatie van je (eventueel gewijzigde) starterpositie opvragen. Let op! Deze positie is onder voorbehoud van eventuele afmeldingen vooraf en vervallen keuzeposities van kandidaten die op een eerder keuzemoment een woning of kavel hebben gekozen. De definitieve startersposities zijn daarom tijdens de keuzeavond bekend.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief