Definitieve gunning 207 woningen in fase 2 van de Broeckgouw

01/01/2011 - Voor fase 2 van de Broeckgouw is er een Europese aanbestedingsprocedure gevoerd. Na afloop van de aanbesteding heeft de gunningcommissie de inschrijvingen beoordeeld op de vooraf vastgestelde gunningscriteria en is een rangorde vastgesteld.

Op 16 november 2010 is het college van B&W akkoord gegaan met de voorlopige gunning aan de aannemer KBK Bouw voor fase 2. Gedurende de Alcatel termijn van 15 dagen is geen bezwaar gemaakt tegen de voorgenomen gunning, waardoor definitief gegund is aan KBK Bouw. Zodra het eerste deelplan in fase 2 is verkocht, zal KBK met de bouw daarvan aanvangen.

 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief