Eerste woning in fase 7&8 opgeleverd

Eerste woning in fase 7&8 opgeleverd

26/03/2015 - Op woensdag 25 maart is de eerste woning in fase 7&8 opgeleverd. Kees Tol en Daniëlle Schilder zijn de trotse toekomstige bewoners van deze prachtige hoekwoning van het type Ariane. Namens de gemeente Edam-Volendam werden de toekomstige bewoners door Ramzy Elmashtooly welkom geheten in de Broeckgouw.

Daarna sprak Gerard Houter namens HSB Bouw de toekomstige bewoners toe en werden de opleverpunten bekeken.

Vanaf nu worden gemiddeld 6 woningen per week opgeleverd in fase 7&8. In mei zal de laatste oplevering plaats vinden, waarna nog de oplevering volgt van vijf luxe twee-onder-een-kapwoningen van het woningtype ‘Michelle’ aan de Wieringenlaan.

De bouwwerkzaamheden van de volgende clusters in fase 7&8 starten al in april. Hier worden 40 woningen gerealiseerd in de tweede bouwfase door HSB.

De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle toekomstige bewoners met de oplevering van hun woning en wenst iedereen heel veel woonplezier toe in deze prachtige wijk.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief