Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

06/07/2012 - De bouwmarkt voor de 87 woningen in fase 4 en 6A van de Broeckgouw is uitstekend bezocht.

Op deze avond zijn de verschillende woningtypes via prachtige artist impressies gepresenteerd en zijn de verkoopbrochures uitgedeeld, waarin de verkoopinformatie en definitieve vrij-op-naam prijzen van de woningen opgenomen zijn. Tevens was het kopersbegeleiding team van HSB Bouw aanwezig om de geïnteresseerde kandidaat kopers te informeren over de verkoopbegeleiding en over de toepassing van de EPC- normen (energiezuinigheid).

Tijdens de bouwmarkt waren er ook verschillende marktpijen aanwezig om de toekomstige kopers te informeren over de financiële mogelijkheden.

Na de avond is geconstateerd dat de bezoekers enthousiast naar huis gingen om daar nog eens op hun gemak alle meegekregen informatie na te lezen. Alle kandidaat-kopers hebben de gelegenheid zich tot uiterlijk 10 augustus 2012 middels het aanmeldingsformulier (verkrijgbaar bij makelaars of via de website www.debroeckgouw.nl) aan te melden voor één of beide keuzeavonden in september.

1. Keuzeavond voor de 27 ´luxe woningen´ : donderdag 13 september 2012, inclusief loting
2. Keuzeavond voor de 60 ´starterwoningen : dinsdag 18 september 2012

Indien u, als ingeschreven woningzoekende, geïnteresseerd bent in een woning, dan dient u zich actief aan te melden voor deelname aan één of beide keuzeavonden. Dit kan gedurende circa 5 weken met het aanmeldingsformulier dat vanaf 5 juli beschikbaar is gesteld.

Indien u niet staat ingeschreven als gemeentelijk woningzoekende, maar toch interesse heeft, dan kunt u zich eveneens aanmelden. U dient wel op het aanmeldingsformulier aan te geven dat u niet staat ingeschreven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst en komt pas in aanmerking als alle aangemelde woningzoekenden een keuze hebben kunnen maken.

De verkoopbrochure en het aanmeldingsformulier zijn af te halen bij de makelaars Steur Makelaars en nemassdeboer makelaardij.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief