Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

06/07/2012 - De bouwmarkt voor de 87 woningen in fase 4 en 6A van de Broeckgouw is uitstekend bezocht.

Op deze avond zijn de verschillende woningtypes via prachtige artist impressies gepresenteerd en zijn de verkoopbrochures uitgedeeld, waarin de verkoopinformatie en definitieve vrij-op-naam prijzen van de woningen opgenomen zijn. Tevens was het kopersbegeleiding team van HSB Bouw aanwezig om de geïnteresseerde kandidaat kopers te informeren over de verkoopbegeleiding en over de toepassing van de EPC- normen (energiezuinigheid).

Tijdens de bouwmarkt waren er ook verschillende marktpijen aanwezig om de toekomstige kopers te informeren over de financiële mogelijkheden.

Na de avond is geconstateerd dat de bezoekers enthousiast naar huis gingen om daar nog eens op hun gemak alle meegekregen informatie na te lezen. Alle kandidaat-kopers hebben de gelegenheid zich tot uiterlijk 10 augustus 2012 middels het aanmeldingsformulier (verkrijgbaar bij makelaars of via de website www.debroeckgouw.nl) aan te melden voor één of beide keuzeavonden in september.

1. Keuzeavond voor de 27 ´luxe woningen´ : donderdag 13 september 2012, inclusief loting
2. Keuzeavond voor de 60 ´starterwoningen : dinsdag 18 september 2012

Indien u, als ingeschreven woningzoekende, geïnteresseerd bent in een woning, dan dient u zich actief aan te melden voor deelname aan één of beide keuzeavonden. Dit kan gedurende circa 5 weken met het aanmeldingsformulier dat vanaf 5 juli beschikbaar is gesteld.

Indien u niet staat ingeschreven als gemeentelijk woningzoekende, maar toch interesse heeft, dan kunt u zich eveneens aanmelden. U dient wel op het aanmeldingsformulier aan te geven dat u niet staat ingeschreven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst en komt pas in aanmerking als alle aangemelde woningzoekenden een keuze hebben kunnen maken.

De verkoopbrochure en het aanmeldingsformulier zijn af te halen bij de makelaars Steur Makelaars en nemassdeboer makelaardij.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief