Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

Enthousiasme en interesse getoond tijdens de Bouwmarkt van fase 4 en 6A van de Broeckgouw

06/07/2012 - De bouwmarkt voor de 87 woningen in fase 4 en 6A van de Broeckgouw is uitstekend bezocht.

Op deze avond zijn de verschillende woningtypes via prachtige artist impressies gepresenteerd en zijn de verkoopbrochures uitgedeeld, waarin de verkoopinformatie en definitieve vrij-op-naam prijzen van de woningen opgenomen zijn. Tevens was het kopersbegeleiding team van HSB Bouw aanwezig om de geïnteresseerde kandidaat kopers te informeren over de verkoopbegeleiding en over de toepassing van de EPC- normen (energiezuinigheid).

Tijdens de bouwmarkt waren er ook verschillende marktpijen aanwezig om de toekomstige kopers te informeren over de financiële mogelijkheden.

Na de avond is geconstateerd dat de bezoekers enthousiast naar huis gingen om daar nog eens op hun gemak alle meegekregen informatie na te lezen. Alle kandidaat-kopers hebben de gelegenheid zich tot uiterlijk 10 augustus 2012 middels het aanmeldingsformulier (verkrijgbaar bij makelaars of via de website www.debroeckgouw.nl) aan te melden voor één of beide keuzeavonden in september.

1. Keuzeavond voor de 27 ´luxe woningen´ : donderdag 13 september 2012, inclusief loting
2. Keuzeavond voor de 60 ´starterwoningen : dinsdag 18 september 2012

Indien u, als ingeschreven woningzoekende, geïnteresseerd bent in een woning, dan dient u zich actief aan te melden voor deelname aan één of beide keuzeavonden. Dit kan gedurende circa 5 weken met het aanmeldingsformulier dat vanaf 5 juli beschikbaar is gesteld.

Indien u niet staat ingeschreven als gemeentelijk woningzoekende, maar toch interesse heeft, dan kunt u zich eveneens aanmelden. U dient wel op het aanmeldingsformulier aan te geven dat u niet staat ingeschreven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst en komt pas in aanmerking als alle aangemelde woningzoekenden een keuze hebben kunnen maken.

De verkoopbrochure en het aanmeldingsformulier zijn af te halen bij de makelaars Steur Makelaars en nemassdeboer makelaardij.

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief