Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

11/07/2016 - Op maandagavond 11 juli 2016 organiseerde de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkt voor 9 Waterwoningen van het type ‘Beatrix’ in fase 7&8 van de Broeckgouw. Veel geïnteresseerden kwamen langs om de brochure af te halen, waarin de definitieve ontwerpen en VON-prijzen zijn opgenomen. Ook trok de maquette van de wijk wederom de aandacht en werden vele vragen gesteld aan de medewerkers van het projectbureau.
 
Naast de informatie van de 9 Waterwoningen was er tevens informatie van 26 koopwoningen en 6 vrije kavels in deelplan Keetzijde beschikbaar.
 
Nieuw bij deze verkoopronde is dat kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning kunnen vormgeven via de zogenoemde ‘woningconfigurator’. Dit werd tijdens de bouwmarkt gedemonstreerd. Deze toevoeging aan de verkooppresentatie viel in bijzonder goede smaak bij de ruim 150 aanwezigen. Geïnteresseerden kunnen vanaf heden thuis zelf aan de slag met het samenstellen van hun woning.
 
Presentatie aannemer

Tijdens de bouwmarkt presenteerde de aannemer zich voor het eerst aan het publiek. De combinatie van aannemingsbedrijf C. Koning BV en bouw- en aannemingsbedrijf Lokhorst BV gaan deze woningen realiseren. Directeur Van Meegdenburg van de bouwcombinatie en wethouder Albert Koning maakten kennis met elkaar en zagen dat de gepresenteerde woningen goed werden ontvangen door  de aanwezigen.
 
Waterwoning type ‘Beatrix’
De Waterwoningen zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel, in het verlengde van de Watervilla’s aan de Breewijd. De Waterwoningen bieden in de standaard al ruim woongenot met een beukmaat van 6 meter breed, een grote achtertuin op het westen met een berging, een 'voorstraat' én dakterras met uitzicht over de Waddensingel.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 9 Waterwoningen (kavelnummers 115 t/m 123) kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op maandag 26 september 2016.
 
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de Waterwoningen vind je hier.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief