Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

Enthousiaste reacties tijdens bouwmarkt Waterwoningen

11/07/2016 - Op maandagavond 11 juli 2016 organiseerde de gemeente Edam-Volendam de bouwmarkt voor 9 Waterwoningen van het type ‘Beatrix’ in fase 7&8 van de Broeckgouw. Veel geïnteresseerden kwamen langs om de brochure af te halen, waarin de definitieve ontwerpen en VON-prijzen zijn opgenomen. Ook trok de maquette van de wijk wederom de aandacht en werden vele vragen gesteld aan de medewerkers van het projectbureau.
 
Naast de informatie van de 9 Waterwoningen was er tevens informatie van 26 koopwoningen en 6 vrije kavels in deelplan Keetzijde beschikbaar.
 
Nieuw bij deze verkoopronde is dat kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning kunnen vormgeven via de zogenoemde ‘woningconfigurator’. Dit werd tijdens de bouwmarkt gedemonstreerd. Deze toevoeging aan de verkooppresentatie viel in bijzonder goede smaak bij de ruim 150 aanwezigen. Geïnteresseerden kunnen vanaf heden thuis zelf aan de slag met het samenstellen van hun woning.
 
Presentatie aannemer

Tijdens de bouwmarkt presenteerde de aannemer zich voor het eerst aan het publiek. De combinatie van aannemingsbedrijf C. Koning BV en bouw- en aannemingsbedrijf Lokhorst BV gaan deze woningen realiseren. Directeur Van Meegdenburg van de bouwcombinatie en wethouder Albert Koning maakten kennis met elkaar en zagen dat de gepresenteerde woningen goed werden ontvangen door  de aanwezigen.
 
Waterwoning type ‘Beatrix’
De Waterwoningen zijn gelegen aan de prachtige Waddensingel, in het verlengde van de Watervilla’s aan de Breewijd. De Waterwoningen bieden in de standaard al ruim woongenot met een beukmaat van 6 meter breed, een grote achtertuin op het westen met een berging, een 'voorstraat' én dakterras met uitzicht over de Waddensingel.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 9 Waterwoningen (kavelnummers 115 t/m 123) kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op maandag 26 september 2016.
 
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de Waterwoningen vind je hier.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief