Fantastisch verkoopresultaat op keuzeavond de Broeckgouw

Fantastisch verkoopresultaat op keuzeavond de Broeckgouw

06/11/2014 - Op donderdagavond 6 november zijn verschillende woningen in de Broeckgouw in verkoop gebracht, zowel in het luxe- als startersegment. Veel enthousiaste kandidaten zijn vol spanning naar deze avond in de PX gekomen om hun voorkeurswoning te kiezen.
 
In totaal zijn 35 van de 36 woningen direct verkocht; 2 prachtige twee-onder-een-kapwoningen en 33 rijwoningen. Het benodigde verkooppercentage voor een start bouw is daarmee in 1 keer gehaald. Een uniek resultaat in deze marktomstandigheden. Zodra de koopcontracten getekend zijn, zal de gemeente HSB opdracht geven voor de bouwvoorbereiding. De beoogde start bouw vindt dan in maart 2015 plaats.
 
Na deze verkoopavond is er nog slechts 1 woning direct beschikbaar. Het betreft woningtype ’Mabel’ met kavelnummer 62.
 
Ben je geïnteresseerd in deze woning, kijk dan hier voor de verkoopinformatie op of neem contact op met de makelaars: Steur makelaars of nemassdeboer.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief