Feestelijke 1e paal de Broeckgouw geslagen!

Feestelijke 1e paal de Broeckgouw geslagen!

27/05/2014 - De feestelijke 1e paal voor fase 7&8 in de Broeckgouw is dinsdag 27 mei geslagen. Dit vormde tevens de start bouw voor de bouwnummers 410-414, vijf luxe twee-onder-één kap woningen in fase 4.
 
Dit bijzondere moment vond plaats onder grote belangstelling van de genodigden. Een groep kopers, waaronder de jongste toekomstige bewoner Lisanne Bleeker, heeft de 1e paal geslagen. Lisanne wordt de trotse bewoner van een woning aan de Klaverbank. Voordat de paal werd geslagen, spraken wethouder Marisa Kes en Peter Maalman, directeur van HSB Bouw, een woordje tot de aanwezigen. Na het slaan van de 1e paal is een toost uitgebracht bij Eusie’s Poolbar en hebben de nieuwe buren met elkaar kennis kunnen maken. De komende periode wordt volop gebouwd aan weer 41 woningen in de Broeckgouw.

Bekijk hier de foto's.
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief