Feestelijke 1e paal van fase 4 & 6 van de Broeckgouw

Feestelijke 1e paal van fase 4 & 6 van de Broeckgouw

04/02/2013 - Ondanks dat het weer niet mee zat was de opkomst voor het slaan van de 1e paal groot. Onder het genot van een hapje en een drankje, geheel in winterse stijl, werd de symbolische 1e paal geslagen.

Het genoegen was aan een aantal kopers samen met wethouder Marisa Kes, Peter Maalman directeur van HSB Bouw Volendam en Jan Nieuweboer van woningbouwvereniging de Vooruitgang.

De echte paal zal deze week worden geslagen waarmee de start bouw van de 89 prachtige woningen in fase 4 en 6, inclusief 10 grondgebonden huurwoningen voor de Vooruitgang in fase 1E, officieel is begonnen!

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief