Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

23/09/2014 - Dinsdagavond 23 september vond de bouwmarkt plaats voor de verkoop van verschillende woningen en kavels in de Broeckgouw. Dat het druk zou worden, werd al verwacht. Begin september hebben zich namelijk 200 nieuwe woningzoekenden bij de gemeente Edam-Volendam geregistreerd.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 38 starterwoningen en twee luxe woningen in fase 7&8 gepresenteerd. Vier populaire tweekappers in fase 4 worden gelijktijdig in verkoop gebracht.
 
Daarnaast stelt de gemeente 14 kavels voor ‘bouwen in eigen beheer’ beschikbaar in verkoop. Het gaat om een mix van luxe en starterkavels, die in verkoop komen naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie onder ingeschreven woningzoekenden.
 
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen, hun vragen kunnen stellen aan de medewerkers van het projectbureau en een kijkje kunnen nemen bij de maquette van de wijk. Ook de hypotheekadviseurs en verkoopmakelaars hebben vele bezoekers kunnen informeren.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning en/of een kavel kunnen zich tot 17 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond(en). De keuzeavond voor de GPO- kavels is op dinsdag 4 november en de keuzeavond voor de 44 luxe- en starterwoningen op donderdag 6 november.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Klik hier voor de foto's van de bouwmarkt.
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief