Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

23/09/2014 - Dinsdagavond 23 september vond de bouwmarkt plaats voor de verkoop van verschillende woningen en kavels in de Broeckgouw. Dat het druk zou worden, werd al verwacht. Begin september hebben zich namelijk 200 nieuwe woningzoekenden bij de gemeente Edam-Volendam geregistreerd.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 38 starterwoningen en twee luxe woningen in fase 7&8 gepresenteerd. Vier populaire tweekappers in fase 4 worden gelijktijdig in verkoop gebracht.
 
Daarnaast stelt de gemeente 14 kavels voor ‘bouwen in eigen beheer’ beschikbaar in verkoop. Het gaat om een mix van luxe en starterkavels, die in verkoop komen naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie onder ingeschreven woningzoekenden.
 
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen, hun vragen kunnen stellen aan de medewerkers van het projectbureau en een kijkje kunnen nemen bij de maquette van de wijk. Ook de hypotheekadviseurs en verkoopmakelaars hebben vele bezoekers kunnen informeren.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning en/of een kavel kunnen zich tot 17 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond(en). De keuzeavond voor de GPO- kavels is op dinsdag 4 november en de keuzeavond voor de 44 luxe- en starterwoningen op donderdag 6 november.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Klik hier voor de foto's van de bouwmarkt.
 

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief