Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

Flinke drukte tijdens bouwmarkt de Broeckgouw

23/09/2014 - Dinsdagavond 23 september vond de bouwmarkt plaats voor de verkoop van verschillende woningen en kavels in de Broeckgouw. Dat het druk zou worden, werd al verwacht. Begin september hebben zich namelijk 200 nieuwe woningzoekenden bij de gemeente Edam-Volendam geregistreerd.
 
Tijdens de bouwmarkt zijn 38 starterwoningen en twee luxe woningen in fase 7&8 gepresenteerd. Vier populaire tweekappers in fase 4 worden gelijktijdig in verkoop gebracht.
 
Daarnaast stelt de gemeente 14 kavels voor ‘bouwen in eigen beheer’ beschikbaar in verkoop. Het gaat om een mix van luxe en starterkavels, die in verkoop komen naar aanleiding van een uitgebreide inventarisatie onder ingeschreven woningzoekenden.
 
Veel enthousiaste kandidaat-kopers hebben de nieuwe verkoopbrochures meegenomen, hun vragen kunnen stellen aan de medewerkers van het projectbureau en een kijkje kunnen nemen bij de maquette van de wijk. Ook de hypotheekadviseurs en verkoopmakelaars hebben vele bezoekers kunnen informeren.
 
Aanmelden
Geïnteresseerden voor een woning en/of een kavel kunnen zich tot 17 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond(en). De keuzeavond voor de GPO- kavels is op dinsdag 4 november en de keuzeavond voor de 44 luxe- en starterwoningen op donderdag 6 november.
 
Verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A. De verkoopinformatie en het aanmeldingsformulier zijn tevens te downloaden via deze website.

Klik hier voor de foto's van de bouwmarkt.
 

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief