Geslaagde feestelijke 1e paal in fase 7&8 van de Broeckgouw

Geslaagde feestelijke 1e paal in fase 7&8 van de Broeckgouw

07/05/2015 - De feestelijke 1e paal voor 4 woningen in cluster 1A en 36 woningen in cluster 3 in fase 7&8 in de Broeckgouw is donderdag 7 mei geslagen. 
 
Dit bijzondere moment vond plaats onder prachtige weersomstandigheden en grote belangstelling van de genodigden. De feestelijke 1e paal is geslagen door Nathalie van Loo, die tevens jarig was op deze bijzondere dag. Nathalie van Loo en Monty Swart worden samen met hun 2 kinderen de trotse bewoners van een woning aan de Doggersbank. Voordat de paal werd geslagen, spraken wethouder Marisa Kes en Camiel Honselaar, Hoofd Projectmanagement & Ontwikkeling bij HSB Bouw, een woordje tot de aanwezigen. Na het slaan van de 1e paal is een toost uitgebracht bij Eusie’s Poolbar en hebben de nieuwe buren met elkaar kennis kunnen maken. De komende periode wordt volop gebouwd aan weer 40 woningen in de Broeckgouw.

Bekijk hier de foto's.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief