Geweldig verkoopresultaat op keuzeavond de Broeckgouw

Geweldig verkoopresultaat op keuzeavond de Broeckgouw

11/05/2015 - Na de succesvolle verkoop van 40 woningen eind 2014 en de feestelijke eerste paal daarvan afgelopen donderdag, zijn op maandagavond 11 mei de volgende 23 woningen in de Broeckgouw in verkoop gebracht. Het betreft 19 rijwoningen en 4 2^1-kap woningen van het type ‘Alexia’. Veel enthousiaste kandidaten zijn vol spanning naar deze keuzeavond in de PX gekomen in de hoop een woning naar hun voorkeur te kiezen.
 
Alle 23 starterswoningen zijn deze avond direct verkocht en een groot aantal aanwezigen kwam ditmaal niet eens aan een keuze toe. Het benodigde verkooppercentage voor een start bouw van alle aangeboden woningen is daarmee uiteraard direct gehaald.

Zodra de koopcontracten door de kopers getekend zijn, zal de gemeente HSB Bouw de opdracht geven te starten met de bouwvoorbereiding. De beoogde start bouw vindt dan naar verwachting plaats in het laatste kwartaal van 2015.

De gemeente Edam-Volendam wenst alle kopers veel succes en plezier toe met hun gekozen woning en bij de kopers begeleiding door de aannemer.

Klik hier voor de foto's van de keuzeavond.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief