GPO-kavels de Broeckgouw

GPO-kavels de Broeckgouw

30/12/2014 - In november is een aantal GPO- kavels aan de Meeuweplaat in verkoop gebracht. Het betreffen kavels voor zowel twee- als vier-onder-één kap woningen. Vrijwel direct waren de eerste 8 kavels verkocht, waarvan de kopers inmiddels met de ontwikkeling zijn begonnen.

Een aantal reservekandidaten staat als optiehouder voor de resterende 6 kavels ingeschreven. Deze 6 kavels zullen iets aangepast worden om in de bouwstrook te passen. Naar verwachting worden deze 6 kavels na de jaarwisseling beschikbaar gesteld en gepresenteerd. Kavels die beschikbaar zijn nadat de optiehouders hebben kunnen kiezen, worden actief in verkoop gepubliceerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de GPO-kavels? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via de homepage.

Mocht u vragen hebben over GPO- kavels of hierin geïnteresseerd zijn, neem dan direct contact op met het projectbureau via broeckgouw@edam-volendam.nl.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief