Groot verkoopsucces Keetzijde

Groot verkoopsucces Keetzijde

30/03/2017 - Veel woningzoekenden hebben er naar toegeleefd en op donderdagavond 30 maart was het zover; de keuzeavond van de laatste 32 koopwoningen in deelplan Keetzijde in Edam.
 
Vol spanning waren de enthousiaste kandidaat-kopers naar de raadszaal in Edam gekomen, in de hoop een woning te kunnen kiezen.
 
Om 18.00 uur werd eerst geloot voor de 4 luxe hoekwoningen. Onder de 37 aanwezigen die hiervoor in aanmerking wilden komen werd door de notaris de keuzevolgorde bepaald, waarna de 4 hoekwoningen snel werden gekozen.  
 
De 28 starterwoningen werden om 19:00 uur toegewezen. 21 woningen zijn op volgorde van leeftijd aan starters toegewezen, 5 woningen middels loting aan doorstromers. 72 kandidaten waren aanwezig in de hoop een woningkeuze te kunnen maken, maar vele kandidaten kwamen door de grote animo helaas niet toe aan een keuze.
 
De gemeente Edam-Volendam is zeer verheugd met dit bijzonder succesvolle verkoopresultaat. Het benodigde verkoopresultaat voor zowel Keetzijde als de Waterwoningen eerder deze week is hiermee al behaald.
 
De gemeente Edam-Volendam feliciteert alle kopers en wenst hen veel succes en plezier toe met hun gekozen woning! 
 
De gemeente Edam-Volendam werkt momenteel hard aan de ontwerpuitwerking van de woningen in fase 9&10 van de Broeckgouw en uitgifte van nieuwe (GPO-) kavels. Naar verwachting volgt de eerste presentatie op een informatiemarkt medio 2017.
 
Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor de digitale Broeckgouw-nieuwsbrief.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief