Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

12/07/2016 - De bouwmarkt van deelplan Keetzijde op dinsdagavond 12 juli in de Singel in Edam is druk bezocht. Ruim 250 geïnteresseerden zijn langs gekomen om de verkoopinformatie van de 26 koopwoningen en 6 vrije kavels af te halen. Tijdens de bouwmarkt werden de definitieve ontwerpen en vrij-op-naamprijzen gepresenteerd. De aanwezige kandidaat- kopers konden hun vragen stellen aan de projectmedewerkers, de maquette van de wijk bewonderen en ook de ‘woningconfigurator’ werd gedemonstreerd.
 
Woningconfigurator
Via de woningconfigurator kunnen kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning vormgeven. De aanwezigen waren zeer enthousiast over de mogelijkheden die dit biedt. Met deze online configurator kun je je beoogde woning samenstellen met waarbij je direct ziet wat dit betekent voor de woning, de indeling en de prijs.
 
Koopwoningen deelplan Keetzijde
Het aanbod van koopwoningen in deelplan Keetzijde is zeer divers, zowel qua uitstraling als indeling van de woningen. De prijzen variëren van € 199.000,- tot € 309.500,- vrij-op-naam. Alle woningen beschikken over een achtertuin van circa 14 meter diep. Deelplan Keetzijde is door groen en water omgeven en de gemeente Edam-Volendam biedt hier nu 26 woningen in verkoop aan. 22 van deze woningen vallen in het startersegment, vier in het luxe segment.
 
Vrije kavels Keetzijde
Aan de zuidwestkant in deelplan Keetzijde zijn 6 vrije kavels in verkoop gebracht en bleken bijzonder in trek. Alle kavels hebben een prachtige ligging aan het water en de achterzijde is gelegen op het zuidwesten. De kavels zijn ongeveer 16 meter breed en hebben door de glooiende waterlijn allemaal een andere kaveldiepte en VON-prijs. Meer informatie, waaronder de bebouwingsmogelijkheden en prijs per kavel, vind je hier.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 26 koopwoningen of een vrije kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op dinsdag 27 september 2016.
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de koopwoningen in deelplan Keetzijde vind je hier.
  • Informatie over de vrije kavels in deelplan Keetzijde.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief