Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

12/07/2016 - De bouwmarkt van deelplan Keetzijde op dinsdagavond 12 juli in de Singel in Edam is druk bezocht. Ruim 250 geïnteresseerden zijn langs gekomen om de verkoopinformatie van de 26 koopwoningen en 6 vrije kavels af te halen. Tijdens de bouwmarkt werden de definitieve ontwerpen en vrij-op-naamprijzen gepresenteerd. De aanwezige kandidaat- kopers konden hun vragen stellen aan de projectmedewerkers, de maquette van de wijk bewonderen en ook de ‘woningconfigurator’ werd gedemonstreerd.
 
Woningconfigurator
Via de woningconfigurator kunnen kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning vormgeven. De aanwezigen waren zeer enthousiast over de mogelijkheden die dit biedt. Met deze online configurator kun je je beoogde woning samenstellen met waarbij je direct ziet wat dit betekent voor de woning, de indeling en de prijs.
 
Koopwoningen deelplan Keetzijde
Het aanbod van koopwoningen in deelplan Keetzijde is zeer divers, zowel qua uitstraling als indeling van de woningen. De prijzen variëren van € 199.000,- tot € 309.500,- vrij-op-naam. Alle woningen beschikken over een achtertuin van circa 14 meter diep. Deelplan Keetzijde is door groen en water omgeven en de gemeente Edam-Volendam biedt hier nu 26 woningen in verkoop aan. 22 van deze woningen vallen in het startersegment, vier in het luxe segment.
 
Vrije kavels Keetzijde
Aan de zuidwestkant in deelplan Keetzijde zijn 6 vrije kavels in verkoop gebracht en bleken bijzonder in trek. Alle kavels hebben een prachtige ligging aan het water en de achterzijde is gelegen op het zuidwesten. De kavels zijn ongeveer 16 meter breed en hebben door de glooiende waterlijn allemaal een andere kaveldiepte en VON-prijs. Meer informatie, waaronder de bebouwingsmogelijkheden en prijs per kavel, vind je hier.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 26 koopwoningen of een vrije kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op dinsdag 27 september 2016.
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de koopwoningen in deelplan Keetzijde vind je hier.
  • Informatie over de vrije kavels in deelplan Keetzijde.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief