Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

Grote drukte op bouwmarkt Keetzijde

12/07/2016 - De bouwmarkt van deelplan Keetzijde op dinsdagavond 12 juli in de Singel in Edam is druk bezocht. Ruim 250 geïnteresseerden zijn langs gekomen om de verkoopinformatie van de 26 koopwoningen en 6 vrije kavels af te halen. Tijdens de bouwmarkt werden de definitieve ontwerpen en vrij-op-naamprijzen gepresenteerd. De aanwezige kandidaat- kopers konden hun vragen stellen aan de projectmedewerkers, de maquette van de wijk bewonderen en ook de ‘woningconfigurator’ werd gedemonstreerd.
 
Woningconfigurator
Via de woningconfigurator kunnen kandidaat-kopers online zelf hun beoogde woning vormgeven. De aanwezigen waren zeer enthousiast over de mogelijkheden die dit biedt. Met deze online configurator kun je je beoogde woning samenstellen met waarbij je direct ziet wat dit betekent voor de woning, de indeling en de prijs.
 
Koopwoningen deelplan Keetzijde
Het aanbod van koopwoningen in deelplan Keetzijde is zeer divers, zowel qua uitstraling als indeling van de woningen. De prijzen variëren van € 199.000,- tot € 309.500,- vrij-op-naam. Alle woningen beschikken over een achtertuin van circa 14 meter diep. Deelplan Keetzijde is door groen en water omgeven en de gemeente Edam-Volendam biedt hier nu 26 woningen in verkoop aan. 22 van deze woningen vallen in het startersegment, vier in het luxe segment.
 
Vrije kavels Keetzijde
Aan de zuidwestkant in deelplan Keetzijde zijn 6 vrije kavels in verkoop gebracht en bleken bijzonder in trek. Alle kavels hebben een prachtige ligging aan het water en de achterzijde is gelegen op het zuidwesten. De kavels zijn ongeveer 16 meter breed en hebben door de glooiende waterlijn allemaal een andere kaveldiepte en VON-prijs. Meer informatie, waaronder de bebouwingsmogelijkheden en prijs per kavel, vind je hier.
 
Aanmelden keuzeavond
Kandidaat-kopers die in aanmerking willen komen voor één van de 26 koopwoningen of een vrije kavel in deelplan Keetzijde kunnen zich t/m 1 september 2016 digitaal aanmelden voor de keuzeavond. De keuzeavond wordt gehouden op dinsdag 27 september 2016.
 
Meer informatie
  • Meer informatie over de koopwoningen in deelplan Keetzijde vind je hier.
  • Informatie over de vrije kavels in deelplan Keetzijde.
  • Direct aanmelden voor de keuzeavond(en).
  • Via deze link kun je direct aan de slag met de ‘woningconfigurator’.
  • Uiteraard kun je voor meer informatie ook contact opnemen met de medewerkers van Projectbureau de Broeckgouw.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief