Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

26/03/2013 - De informatieavond van fase 7 & 8 van de Broeckgouw is druk bezocht. De gemeente Edam-Volendam organiseerde donderdag 28 maart jongstleden een inloopavond in de PiusX, waar alle geïnteresseerden kennis konden nemen van de eerste beelden van de 116 woningen die in fase 7 & 8 worden ontwikkeld.

Fase 7 & 8 is gesitueerd direct ten noorden van fase 2. Het aanbod in deze fasen bestaat ditmaal voor het grootste deel uit starterswoningen. Ruim 100 starterswoningen worden er gerealiseerd. Daarnaast wordt er een aantal woningen in het duurdere segment aangeboden, waaronder vrijstaande woningen en 2^1- kapwoningen. Tijdens de informatieavond zijn de beelden van de woningen middels prachtige artist impressies getoond. Bovendien werden in de informatiebrochures de richtprijzen gepresenteerd.

De eerste geluiden van de bezoekers waren enthousiast. De maquette was eveneens de plek waar veel informatie werd verzameld en gedeeld. Onder de parasol stonden de wethouders klaar om vragen te beantwoorden De makelaars en de leden van het projectbureau de Broeckgouw stonden eveneens de hele avond klaar om informatie te verstrekken.

Voor veel geïnteresseerde kandidaat-kopers breekt er nu een tijd aan van oriëntatie en het onderzoeken van de financiële mogelijkheden zodat er snel gehandeld kan worden tijdens de keuzeavond in het begin van 2014. De gemeente zal achter de schermen druk verder werken aan de definitieve ontwerpen in aanloop naar de bouwmarkt welke in november 2013 zal worden georganiseerd.

Tijdens deze avond zullen de definitieve woningontwerpen inclusief plattegronden en opties worden gepresenteerd. De eerste keuzeavond zal in begin 2014 plaatsvinden.

De gepresenteerde informatie kunt u hieronder downloaden:
» Download hier de brochure (PDF)

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief