Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

26/03/2013 - De informatieavond van fase 7 & 8 van de Broeckgouw is druk bezocht. De gemeente Edam-Volendam organiseerde donderdag 28 maart jongstleden een inloopavond in de PiusX, waar alle geïnteresseerden kennis konden nemen van de eerste beelden van de 116 woningen die in fase 7 & 8 worden ontwikkeld.

Fase 7 & 8 is gesitueerd direct ten noorden van fase 2. Het aanbod in deze fasen bestaat ditmaal voor het grootste deel uit starterswoningen. Ruim 100 starterswoningen worden er gerealiseerd. Daarnaast wordt er een aantal woningen in het duurdere segment aangeboden, waaronder vrijstaande woningen en 2^1- kapwoningen. Tijdens de informatieavond zijn de beelden van de woningen middels prachtige artist impressies getoond. Bovendien werden in de informatiebrochures de richtprijzen gepresenteerd.

De eerste geluiden van de bezoekers waren enthousiast. De maquette was eveneens de plek waar veel informatie werd verzameld en gedeeld. Onder de parasol stonden de wethouders klaar om vragen te beantwoorden De makelaars en de leden van het projectbureau de Broeckgouw stonden eveneens de hele avond klaar om informatie te verstrekken.

Voor veel geïnteresseerde kandidaat-kopers breekt er nu een tijd aan van oriëntatie en het onderzoeken van de financiële mogelijkheden zodat er snel gehandeld kan worden tijdens de keuzeavond in het begin van 2014. De gemeente zal achter de schermen druk verder werken aan de definitieve ontwerpen in aanloop naar de bouwmarkt welke in november 2013 zal worden georganiseerd.

Tijdens deze avond zullen de definitieve woningontwerpen inclusief plattegronden en opties worden gepresenteerd. De eerste keuzeavond zal in begin 2014 plaatsvinden.

De gepresenteerde informatie kunt u hieronder downloaden:
» Download hier de brochure (PDF)

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief