Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

Informatieavond de Broeckgouw druk bezocht!

26/03/2013 - De informatieavond van fase 7 & 8 van de Broeckgouw is druk bezocht. De gemeente Edam-Volendam organiseerde donderdag 28 maart jongstleden een inloopavond in de PiusX, waar alle geïnteresseerden kennis konden nemen van de eerste beelden van de 116 woningen die in fase 7 & 8 worden ontwikkeld.

Fase 7 & 8 is gesitueerd direct ten noorden van fase 2. Het aanbod in deze fasen bestaat ditmaal voor het grootste deel uit starterswoningen. Ruim 100 starterswoningen worden er gerealiseerd. Daarnaast wordt er een aantal woningen in het duurdere segment aangeboden, waaronder vrijstaande woningen en 2^1- kapwoningen. Tijdens de informatieavond zijn de beelden van de woningen middels prachtige artist impressies getoond. Bovendien werden in de informatiebrochures de richtprijzen gepresenteerd.

De eerste geluiden van de bezoekers waren enthousiast. De maquette was eveneens de plek waar veel informatie werd verzameld en gedeeld. Onder de parasol stonden de wethouders klaar om vragen te beantwoorden De makelaars en de leden van het projectbureau de Broeckgouw stonden eveneens de hele avond klaar om informatie te verstrekken.

Voor veel geïnteresseerde kandidaat-kopers breekt er nu een tijd aan van oriëntatie en het onderzoeken van de financiële mogelijkheden zodat er snel gehandeld kan worden tijdens de keuzeavond in het begin van 2014. De gemeente zal achter de schermen druk verder werken aan de definitieve ontwerpen in aanloop naar de bouwmarkt welke in november 2013 zal worden georganiseerd.

Tijdens deze avond zullen de definitieve woningontwerpen inclusief plattegronden en opties worden gepresenteerd. De eerste keuzeavond zal in begin 2014 plaatsvinden.

De gepresenteerde informatie kunt u hieronder downloaden:
» Download hier de brochure (PDF)

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief