Informatiebijeenkomst samen bouwen van uw seniorenwoning in de Broeckgouw

Informatiebijeenkomst samen bouwen van uw seniorenwoning in de Broeckgouw

19/02/2016 - Bijeenkomst CPO Broeckgouw

CPO locatie: kantoor Volendam (Christiaan van Abkoudestraat 1 Volendam)
Datum + tijdstip: maandag 22 februari om 19.30 uur
Presentatie door Aad van Leeuwen en adviseur van de RabobankMaandag 22 februari organiseert ‘Samen bouwen .in’ in samenwerking met Rabobank Waterland en Omstreken een informatiebijeenkomst voor het gezamenlijk ontwikkelen van uw eigen seniorenwoning. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Rabobank kantoor aan de C. van Abkoudestraat 1 in Volendam. Bent u erbij?

Seniorenwoningen in de Broeckgouw
In de nieuwbouwwijk de Broeckgouw in de gemeente Edam-Volendam wordt een prachtige plek beschikbaar gesteld om seniorenwoningen te kunnen realiseren. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Momenteel is ‘Samen bouwen .in’, in de Broeckgouw bezig met het bijeen brengen van kandidaten voor seniorenwoningen op een te realiseren ‘wooneiland’ in fase 7&8 van de Broeckgouw. Hier wordt plek geboden aan 9 of 10 levensloopbestendige woningen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap
‘Samen bouwen.in’ ondersteunt consumenten bij de realisatie van hun eigen specifieke woonwensen en heeft daarbij het initiatief genomen om een locatie in de Broeckgouw een invulling te geven in de vorm van een CPO-ontwikkeling (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Dit betekent dat u zelf opdrachtgever bent van het project en u grote invloed heeft op het ontwerp van de nieuw te bouwen patiowoning. Bij deelname gaat u namelijk samen met de architect aan tafel om de kaveloppervlakte, de indeling, grootte, uitstraling en afwerkingsniveau van uw nieuwe (t)huis te bepalen. Hiermee heeft u dus ook invloed op de uiteindelijke koopprijs!
 
Aanmelden informatiebijeenkomst
Bent u geïnteresseerd en wilt u aanwezig zijn bij deze informatiebijeenkomst? Meld u dan aan bij Samen bouwen.in via projecten@samenbouwen.in of via (040) 2423223.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief