Informatiestands te huur op bouwmarkt de Broeckgouw

Informatiestands te huur op bouwmarkt de Broeckgouw

05/09/2014 - Op dinsdag 23 september 2014 organiseert gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4 in de Broeckgouw. Tijdens deze bouwmarkt worden de verkoopbrochures, impressies en V.O.N. prijzen van de woningen gepresenteerd. Net als voorgaande succesvolle bouwmarkten kunnen belangstellende lokale bedrijven en instellingen, die zich willen presenteren aan kandidaat kopers, zich aanmelden voor een presentatiestand tijdens de bouwmarkt. Interessant voor onder meer leveranciers voor woninginrichting en hypotheekverstrekkers.

De gemeente Edam-Volendam biedt geïnteresseerde bedrijven en instellingen tegen een vergoeding van € 250,- een kraam aan op de bouwmarkt. Hier kunt u uw bedrijfsproducten en eventuele (Broeckgouw)aanbiedingen presenteren aan kandidaat kopers.

Wilt u een plaats op de bouwmarkt van 23 september aanstaande?
Meldt uw bedrijf dan uiterlijk 15 september 2014 aan via:
broeckgouw@edam-volendam.nl.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief