Informatiestands te huur op bouwmarkt de Broeckgouw

Informatiestands te huur op bouwmarkt de Broeckgouw

15/10/2013 - Op donderdag 14 november 2013 organiseert de gemeente een bouwmarkt voor de verkoop van de eerste 40 woningen in fase 7&8 in de Broeckgouw. Tijdens deze bouwmarkt worden de ontwerpen, impressies en VON- prijzen van de woningen gepresenteerd.

Net als voorgaande succesvolle bouwmarkten kunnen belangstellende lokale bedrijven en instellingen – die zich willen presenteren aan de kandidaat kopers – zich aanmelden voor een stand tijdens de bouwmarkt. Te denken valt hierbij aan leveranciers voor woninginrichting en hypotheekverstrekkers.

De gemeente biedt geïnteresseerde bedrijven en instellingen tegen een vergoeding van
€ 450,- een plek aan in de vorm van een marktkraam, waar een beknopte kennismaking met de bedrijfsproducten mogelijk is en waar bedrijven eventuele (broeckgouw)aanbiedingen kunnen presenteren. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich als bedrijf aanmelden tot 1 november 2013 per e-mail broeckgouw@Edam-Volendam.nl.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief