Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

04/07/2013 - Uit het ´woonwensonderzoek 2013´ blijkt dat veel woningzoekenden interesse hebben in een vorm van bouwen in eigen beheer, oftewel het bouwen van je eigen droomhuis in de Broeckgouw. In eerdere verkoopfases zijn zowel kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) voor rijwoningen uitgegeven, als kavels waarop vrijstaande woningen kunnen worden gerealiseerd langs het toekomstige natuurpark.

KOM NAAR DE INLOOPAVOND!
Heeft u interesse in een kavel waarop u in eigen beheer uw droomhuis mag realiseren, in welk woningtype dan ook, kom dan naar de inloopavond ’Bouwen in eigen Beheer’ om uw interesse en wensen kenbaar te maken.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 11 juli 2013, met een vrije inloop tussen 18:00 en 20:00 uur op het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A te Volendam.

Nieuw aanbod van GPO kavels
Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw aanbod van kavels waarop u uw droomhuis kunt realiseren, al dan niet in samenwerking met uw toekomstige buren. Na de zomer kan - bij voldoende interesse - de uitgifte plaatsvinden van GPO- kavels voor twee- en drie-onder-één-kap woningen. Deze kavels zijn gelegen in fase 6 en zijn al bouwrijp. Tijdens de inloopavond willen wij heel graag vernemen wat uw interesse is voor deze GPO- kavels en welke vragen er bij u leven.

Toekomstig aanbod bouwen in eigen beheer
Ook op de middellange termijn wil de gemeente tegemoetkomen aan de behoefte aan bouwen in eigen beheer. Dit kan variëren van kavels voor vrijstaande woningen tot rijwoningen. De gemeente wil haar toekomstige aanbod voor bouwen in eigen beheer goed afstemmen op de behoefte en de specifieke wensen van de geïnteresseerde kandidaat-kopers. Wij vinden het daarom belangrijk om met u hierover tijdens de inloopavond van gedachten te wisselen.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief