Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

Inloopavond Bouwen in eigen Beheer op 11 juli aanstaande

04/07/2013 - Uit het ´woonwensonderzoek 2013´ blijkt dat veel woningzoekenden interesse hebben in een vorm van bouwen in eigen beheer, oftewel het bouwen van je eigen droomhuis in de Broeckgouw. In eerdere verkoopfases zijn zowel kavels in Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) voor rijwoningen uitgegeven, als kavels waarop vrijstaande woningen kunnen worden gerealiseerd langs het toekomstige natuurpark.

KOM NAAR DE INLOOPAVOND!
Heeft u interesse in een kavel waarop u in eigen beheer uw droomhuis mag realiseren, in welk woningtype dan ook, kom dan naar de inloopavond ’Bouwen in eigen Beheer’ om uw interesse en wensen kenbaar te maken.

U bent van harte uitgenodigd op donderdag 11 juli 2013, met een vrije inloop tussen 18:00 en 20:00 uur op het projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A te Volendam.

Nieuw aanbod van GPO kavels
Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw aanbod van kavels waarop u uw droomhuis kunt realiseren, al dan niet in samenwerking met uw toekomstige buren. Na de zomer kan - bij voldoende interesse - de uitgifte plaatsvinden van GPO- kavels voor twee- en drie-onder-één-kap woningen. Deze kavels zijn gelegen in fase 6 en zijn al bouwrijp. Tijdens de inloopavond willen wij heel graag vernemen wat uw interesse is voor deze GPO- kavels en welke vragen er bij u leven.

Toekomstig aanbod bouwen in eigen beheer
Ook op de middellange termijn wil de gemeente tegemoetkomen aan de behoefte aan bouwen in eigen beheer. Dit kan variëren van kavels voor vrijstaande woningen tot rijwoningen. De gemeente wil haar toekomstige aanbod voor bouwen in eigen beheer goed afstemmen op de behoefte en de specifieke wensen van de geïnteresseerde kandidaat-kopers. Wij vinden het daarom belangrijk om met u hierover tijdens de inloopavond van gedachten te wisselen.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief