Inschrijven woningzoekendenlijst nog mogelijk tot 11 juli

Inschrijven woningzoekendenlijst nog mogelijk tot 11 juli

24/06/2016 - De woningzoekendenlijst is nog open gesteld voor nieuwe inschrijvingen tot 11 juli aanstaande. In de periode tussen de bouwmarkten (11 en 12 juli) en keuzeavonden (eind september) is de woningzoekendenlijst gesloten. Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in de Broeckgouw of Keetzijde en wil je graag meedoen met het aankomende verkoopmoment? Schrijf je dan vóór 11 juli in. Ingeschreven woningzoekenden kunnen met voorrang deelnemen aan de keuzeavonden.
 
De gemeentelijke woningzoekendenlijst is tegenwoordig ook beschikbaar in het kader van seniorenhuisvesting in het koopsegment. De gemeente kan op basis van voldoende vraag/behoefte hiervoor locaties aanwijzen.
 
Meer informatie en direct inschrijven kan hier.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief