Kom 12 mei naar de Bouwmarkt in de PX vanaf 17.00 - 21.00 uur

12/05/2011 - Na de succesvolle verkoop van de woningen in het eerste deelplan van fase 2 biedt de gemeente Edam-Volendam u tijdens deze bouwmarkt met veel genoegen de verkoopdocumentatie van deelplan B, C1 en C2 van fase 2 van de Broeckgouw aan.

In de tweede drie deelplannen van fase 2 van de Broeckgouw wordt eveneens een grote diversiteit aan woningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen. Het gaat hierbij in totaal om 117 woningen, uiteenlopend van goedkope starterwoningen tot luxe Carréwoningen en twee-onder-een kap woningen.

50 Appartementen in vele varianten
Tijdens de bouwmarkt zal Hoorne Vastgoed haar 50 appartementen presenteren waarvan 5 zgn. maisonettes; appartementen met extra verdieping. De appartementen variëren in grootte van 55 tot maar liefst 163 m2 wat voldoende diversiteit biedt om aan te sluiten bij verschillende woonwensen. Er is rekening gehouden met verschillende gezinssamenstellingen. De meeste appartementen bieden ruimte voor 2 slaapkamers. Tevens zijn alle appartmenten voorzien van terras of balkon. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de parkeergarage én een extra separate berging.

Aanmelden voor de appartementen kan nog steeds
Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden voor de keuzeavond. Aan de hand van de huidige aanmeldingen zal er een extra lijst opgesteld worden van nieuwe aanmeldingen welke middels loting nog kunnen deelnemen. Voor kandidaten die niet bij de gemeente als woningzoekende staan ingeschreven, geldt dat zij zich wél kunnen aanmelden voor deelname aan de keuzeavond voor een appartement.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief