Let op! Gemeentelijke woningzoekendenlijst nog geopend tot 19 september

Let op! Gemeentelijke woningzoekendenlijst nog geopend tot 19 september

16/09/2014 - De woningzoekendenlijst voor de Broeckgouw is opengesteld van 9 tot en met 19 september 2014. Inschrijving op de woningzoekendenlijst van de gemeente is nodig om - met voorrang - deel te kunnen nemen aan keuzeavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw.

De voorwaarden voor inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst zijn te vinden op het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan worden opgehaald en ingeleverd op het Stadskantoor van de Gemeente (W. v.d. Knoopdreef 1) en is te downloaden op de website. Uiterlijk 19 september dient het inschrijfformulier, samen met de betaling van € 10,- te zijn ontvangen door de gemeente Edam-Volendam.

Ontwikkelingen 2014:
  • Bouwmarkt 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    Op 23 september 2014 organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Tijdens deze bouwmarkt worden de verkoopbrochures, impressies en V.O.N. prijzen van de woningen gepresenteerd. Locatie: PX Volendam. Tijdstip: 18.00 - 20.00 uur.
  • Keuzeavond GPO-kavels Meeuweplaat/Wieringenlaan
    Naar aanleiding van de goedbezochte inventarisatieavond ‘Bouwen in eigen beheer’ in juli 2014, biedt de gemeente Edam-Volendam binnenkort een aantal kavels voor Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) in verkoop aan. Dit gaat om zowel luxe (2^1-kap) als starter kavels voor rijwoningen. Alle ingeschreven woningzoekenden hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Informatie is tevens beschikbaar op de bouwmarkt van 23 september.
  • Keuzeavond 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    In november 2014 vindt de keuzeavond plaats van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Aanmelden voor de keuzeavond is mogelijk vanaf de bouwmarkt middels een aanmeldingsformulier. 
Heeft u interesse in de ontwikkelingen in de Broeckgouw en overweegt u in de (nabije) toekomst een woning of bouwkavel te kopen, schrijf u dan nu in als gemeentelijk woningzoekende! Tip: meldt u aan voor de nieuwsbrief via www.debroeckgouw.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief