Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

02/10/2015 - Op dinsdag 3 november 2015 vindt de keuzeavond plaats voor 19 starterwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen in de Broeckgouw.
 
Het aanbod van de 19 starterswoningen in fase 7&8 is zeer divers en bestaat uit 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
De 4 riante twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in fase 4 zijn prachtig gelegen aan de Wieringenlaan, in het verlengde van de reeds eerder verkochte en opgeleverde Michelles.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor een starterwoning of twee-onder-een-kapwoning kunnen zich tot en met dinsdag 13 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond van dinsdag 3 november 2015. Het formulier is hier te downloaden of af te halen op het projectbureau aan de Zeestraat 35A.
 
Verkoopinformatie
De actuele verkoopinformatie is te vinden op www.debroeckgouw.nl en verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A.

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief