Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

02/10/2015 - Op dinsdag 3 november 2015 vindt de keuzeavond plaats voor 19 starterwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen in de Broeckgouw.
 
Het aanbod van de 19 starterswoningen in fase 7&8 is zeer divers en bestaat uit 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
De 4 riante twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in fase 4 zijn prachtig gelegen aan de Wieringenlaan, in het verlengde van de reeds eerder verkochte en opgeleverde Michelles.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor een starterwoning of twee-onder-een-kapwoning kunnen zich tot en met dinsdag 13 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond van dinsdag 3 november 2015. Het formulier is hier te downloaden of af te halen op het projectbureau aan de Zeestraat 35A.
 
Verkoopinformatie
De actuele verkoopinformatie is te vinden op www.debroeckgouw.nl en verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief