Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

Meld je uiterlijk 13 oktober aan voor keuzeavond de Broeckgouw

02/10/2015 - Op dinsdag 3 november 2015 vindt de keuzeavond plaats voor 19 starterwoningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen in de Broeckgouw.
 
Het aanbod van de 19 starterswoningen in fase 7&8 is zeer divers en bestaat uit 9 starterswoningen aan de buitenrand (ringlaan) en 10 starterswoningen aan het groene, autovrije binnengebied.
De 4 riante twee-onder-een-kapwoningen van het type ‘Michelle’ in fase 4 zijn prachtig gelegen aan de Wieringenlaan, in het verlengde van de reeds eerder verkochte en opgeleverde Michelles.

Aanmelden
Geïnteresseerden voor een starterwoning of twee-onder-een-kapwoning kunnen zich tot en met dinsdag 13 oktober aanstaande aanmelden voor de keuzeavond van dinsdag 3 november 2015. Het formulier is hier te downloaden of af te halen op het projectbureau aan de Zeestraat 35A.
 
Verkoopinformatie
De actuele verkoopinformatie is te vinden op www.debroeckgouw.nl en verkrijgbaar bij Steur Makelaars, nemassdeboer makelaardij en projectbureau de Broeckgouw aan de Zeestraat 35A.

Opening Kindcentrum

Opening Kindcentrum
18/01/2023 - Afgelopen zaterdag was het feest op de Broeckgouw. Het kindcentrum werd officieel geopend. Wethouder Vincent Tuijp en Evert Karregat, voorzitter van CBW, deden een woordje en een aantal aanwezig kinderen mochten de linten doo...
> lees meer

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.

Feestelijk moment 18 huurappartementen ‘De Vooruitgang’.
01/11/2022 - Op 21 oktober 2022 heeft de overdracht van de sociale huurappartementen boven het Kindcentrum naar de woningstichting Vooruitgang plaatsgevonden. Gemeente Edam-Volendam heeft de 18 huurwoningen turn-key gebouwd voor de Voorui...
> lees meer

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors

Feestelijke momenten van Oostrand en de Hors
21/04/2022 - Woensdag 6 en woensdag 13 april vonden er feestelijke momenten voor deelplannen Oostrand en de Hors in de Broeckgouw plaats. In de Oostrand worden 32 appartementen en 5 grondgebonden woningen gebouwd, en in de Hors worden 24 ...
> lees meer

> Nieuwsarchief