Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

31/10/2013 - Veel mensen dromen van het bouwen van hun eigen huis. De gemeente Edam-Volendam biedt de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Na de eerdere succesvolle verkoop van (starter-) GPO- kavels in fase 2 & 4 en vrije kavels langs het natuurpark, wordt wederom een aantal kavels voor bouwen in eigen beheer uitgegeven.

Uit de woonwensenenquête blijkt er grote interesse te zijn in een segment kavels dat qua grootte en verkoopprijs tussen de categorie vrije kavels en starterkavels ligt. In fase 6 van de Broeckgouw heeft de gemeente daarom een vijftal kavels aangewezen, waar een twee- of drie-onder-één kap woning in eigen beheer gebouwd kan worden.

Op deze kavels aan het Pinkewad kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis ontwikkelen en (laten) bouwen. De verkoopinformatie voor deze kavels is vanaf 1 november beschikbaar bij de verkopend makelaars – Steur & nemassdeboer – of op het projectbureau de Broeckgouw (Zeestraat 35A te Volendam). De informatie is tevens te downloaden via onderstaande links. Bij de verkoopinformatie treft u tevens een toelichting op het bouwen in eigen beheer en informatie over de ondersteuning die de gemeente biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u zich actief aan te melden voor de keuze-avond door middel van het aanmeldingsformulier dat bij de verkoopinformatie is bijgesloten. De 3^1-kap kavels worden via de toewijzingsregeling met voorrang aan starters aangeboden, de 2^1-kap kavels worden via loting toegewezen. De aanmeldingstermijn voor de keuzeavond sluit op donderdag 28 november 2013. Daarna stuurt de gemeente alle aangemelde kandidaten een uitnodigingsbrief voor de keuzeavond.

Bij een succesvolle verkoop van deze kavels, wordt op korte termijn een volgende uitgifte van GPO- 2^1-kapkavels voorbereid.

> Aanbiedingsbrief GPO Pinkewad
> Aanmeldingsformulier GPO fase 6
> Richtlijnen GPO-kavels fase 6
> Koopovereenkomst fase 6
> Overzichtskaart

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief