Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

31/10/2013 - Veel mensen dromen van het bouwen van hun eigen huis. De gemeente Edam-Volendam biedt de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Na de eerdere succesvolle verkoop van (starter-) GPO- kavels in fase 2 & 4 en vrije kavels langs het natuurpark, wordt wederom een aantal kavels voor bouwen in eigen beheer uitgegeven.

Uit de woonwensenenquête blijkt er grote interesse te zijn in een segment kavels dat qua grootte en verkoopprijs tussen de categorie vrije kavels en starterkavels ligt. In fase 6 van de Broeckgouw heeft de gemeente daarom een vijftal kavels aangewezen, waar een twee- of drie-onder-één kap woning in eigen beheer gebouwd kan worden.

Op deze kavels aan het Pinkewad kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis ontwikkelen en (laten) bouwen. De verkoopinformatie voor deze kavels is vanaf 1 november beschikbaar bij de verkopend makelaars – Steur & nemassdeboer – of op het projectbureau de Broeckgouw (Zeestraat 35A te Volendam). De informatie is tevens te downloaden via onderstaande links. Bij de verkoopinformatie treft u tevens een toelichting op het bouwen in eigen beheer en informatie over de ondersteuning die de gemeente biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u zich actief aan te melden voor de keuze-avond door middel van het aanmeldingsformulier dat bij de verkoopinformatie is bijgesloten. De 3^1-kap kavels worden via de toewijzingsregeling met voorrang aan starters aangeboden, de 2^1-kap kavels worden via loting toegewezen. De aanmeldingstermijn voor de keuzeavond sluit op donderdag 28 november 2013. Daarna stuurt de gemeente alle aangemelde kandidaten een uitnodigingsbrief voor de keuzeavond.

Bij een succesvolle verkoop van deze kavels, wordt op korte termijn een volgende uitgifte van GPO- 2^1-kapkavels voorbereid.

> Aanbiedingsbrief GPO Pinkewad
> Aanmeldingsformulier GPO fase 6
> Richtlijnen GPO-kavels fase 6
> Koopovereenkomst fase 6
> Overzichtskaart

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw

Uitstel verkooppresentaties de Broeckgouw
26/01/2018 - De verkooppresentaties voor woningen en kavels in fase 9&10 van de Broeckgouw zijn enige tijd uitgesteld, vanwege onderzoek naar het realiseren van de gemeentelijke duurzaamheidsambitie voor nieuwbouwprojecten.   V...
> lees meer

Interview bouwen in eigen beheer

Interview bouwen in eigen beheer
26/01/2018 - Bewoners van gemeente Edam-Volendam zijn over het algemeen zeer ondernemend ingesteld. Het is dan ook niet gek dat bouwen in eigen beheer zo succesvol is in onze gemeente. In voorgaande fases van de Broeckgouw zijn inmiddels ...
> lees meer

Open dag huurwoningen Keetzijde

Open dag huurwoningen Keetzijde
25/01/2018 - De wooncompagnie organiseerde op woensdag 24 januarieen een open dag voor de 24 eengezinswoningen in het carré op de Keetzijde. Er waren vier woningen opengesteld, waaronder de hoekwoning en een vrijstaande woning...
> lees meer

> Nieuwsarchief