Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

Nieuw aanbod GPO kavels in fase 6

31/10/2013 - Veel mensen dromen van het bouwen van hun eigen huis. De gemeente Edam-Volendam biedt de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Na de eerdere succesvolle verkoop van (starter-) GPO- kavels in fase 2 & 4 en vrije kavels langs het natuurpark, wordt wederom een aantal kavels voor bouwen in eigen beheer uitgegeven.

Uit de woonwensenenquête blijkt er grote interesse te zijn in een segment kavels dat qua grootte en verkoopprijs tussen de categorie vrije kavels en starterkavels ligt. In fase 6 van de Broeckgouw heeft de gemeente daarom een vijftal kavels aangewezen, waar een twee- of drie-onder-één kap woning in eigen beheer gebouwd kan worden.

Op deze kavels aan het Pinkewad kunt u, samen met uw buren, uw eigen huis ontwikkelen en (laten) bouwen. De verkoopinformatie voor deze kavels is vanaf 1 november beschikbaar bij de verkopend makelaars – Steur & nemassdeboer – of op het projectbureau de Broeckgouw (Zeestraat 35A te Volendam). De informatie is tevens te downloaden via onderstaande links. Bij de verkoopinformatie treft u tevens een toelichting op het bouwen in eigen beheer en informatie over de ondersteuning die de gemeente biedt.

Indien u daadwerkelijk een keuze wilt maken, dient u zich actief aan te melden voor de keuze-avond door middel van het aanmeldingsformulier dat bij de verkoopinformatie is bijgesloten. De 3^1-kap kavels worden via de toewijzingsregeling met voorrang aan starters aangeboden, de 2^1-kap kavels worden via loting toegewezen. De aanmeldingstermijn voor de keuzeavond sluit op donderdag 28 november 2013. Daarna stuurt de gemeente alle aangemelde kandidaten een uitnodigingsbrief voor de keuzeavond.

Bij een succesvolle verkoop van deze kavels, wordt op korte termijn een volgende uitgifte van GPO- 2^1-kapkavels voorbereid.

> Aanbiedingsbrief GPO Pinkewad
> Aanmeldingsformulier GPO fase 6
> Richtlijnen GPO-kavels fase 6
> Koopovereenkomst fase 6
> Overzichtskaart

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief