Nieuwe GPO- kavels in de Broeckgouw verkocht

Nieuwe GPO- kavels in de Broeckgouw verkocht

04/11/2014 - Op dinsdag 4 november zijn weer vijf kavels voor Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap in de Broeckgouw verkocht. Het betreft twee kavels voor een rijwoning en drie kavels voor een twee-onder-een-kapwoning.

Eerder dit jaar zijn 6 GPO- kavels voor starterwoningen aan het Pinkewad verkocht. Na die succesvolle verkoop, heeft het college van B&W aan de Meeuweplaat een extra locatie met kavels voor bouwen in eigen beheer beschikbaar gesteld. Een unieke locatie met de voorstraat aan de brede - nog te realiseren - groenstrook die dwars door de Broeckgouw loopt en de achtertuinen op het zuiden. De twee-onder-een-kapkavels liggen bovendien vlak aan de historische dijkzone. Op deze plek is de komende 2 jaar ruimte voor in totaal 14 kavels, verdeeld over starter- en twee-onder-een-kapwoningen.
 
Er zijn nog twee hoekkavels beschikbaar voor een rijwoning met kavelnummers 607 en 610. Voor een twee-onder-een-kapwoning is nog slechts één kavel beschikbaar met kavelnummer 613.
 

 
De verkoopinformatie van deze laatste kavels is voor geïnteresseerde kandidaten beschikbaar op het projectbureau de Broeckgouw of via www.debroeckgouw.nl.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief