Nog beschikbaar: luxe 2^1-kapwoning 'Michelle' vanaf € 374.000,- VON

Nog beschikbaar: luxe 2^1-kapwoning 'Michelle' vanaf € 374.000,- VON

09/01/2015 - Momenteel is woningtype 'Michelle' nog beschikbaar voor verkoop. Deze luxe twee-onder-een-kapwoning met bouwnummers 415-418 zijn gelegen in het verlengde van de eerder verkochte woningen met bouwnummers 410-414 aan de oostelijke Wieringenlaan, welke momenteel worden gerealiseerd.

De woningen hebben allen een parkeergelegenheid op eigen terrein. Door de diepe kavels met achtertuin op het westen is sprake van een optimale bezonning en de woningen hebben uitgebreide optiemogelijkheden. Bovendien wordt de meest gekozen koperskeuzevariant uit de eerdere verkoop nu als standaard optie gepresenteerd.

Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op met Projectbureau de Broeckgouw.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief