Nog beschikbaar!

Nog beschikbaar!

10/12/2015 - Woningtype Michelle is een prachtige & riante twee-onder-één-kapwoning aan de Wieringenlaan. In deze straat zijn eerder dit jaar reeds 5 woningen van dit ontwerp opgeleverd. Aan deze opgeleverde woningen is te zien dat er veel verschillende uitbreidingsmogelijkheden zijn, waardoor je als koper de woning in overleg met de aannemer naar eigen wensen kunt aanpassen. Tevens is er door de gunstige ligging met diepe achtertuin op het westen sprake van een optimale bezonning.

Wil je meer weten over deze riante woningen? Neem dan vrijblijvend contact op met Projectbureau de Broeckgouw of één van de verkopend makelaars voor meer informatie of het nemen van een optie op één van de nog beschikbare woningen. 

Kijk hier voor direct meer informatie over woningtype ‘Michelle’.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief