Nog één GPO- kavel voor een 2^1-kapwoning beschikbaar in fase 6

Nog één GPO- kavel voor een 2^1-kapwoning beschikbaar in fase 6

12/05/2015 - De afgelopen weken heeft de gemeente Edam-Volendam nog een aantal GPO- kavels verkocht. De interesse voor bouwen in eigen beheer groeit nog altijd, dat bleek onder andere uit de lijst van reservekandidaten die graag in aanmerking wilden komen voor een GPO- kavel. Veel mensen dromen van het ontwikkelen van hun eigen woning. Dit keer bestond het aanbod uit 6 kavels aan de Meeuweplaat, waarvan 4 kavels voor rijwoningen en 2 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Daarnaast zijn er grote kavels voor twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar aan het Pinkewad.

Inmiddels zijn alle kavels aan de Meeuweplaat verkocht aan de reservekandidaten en is ook kavel 632 aan het Pinkewad verkocht. Daarmee wordt nu kavel 633 aan het Pinkewad  in vrije verkoop aangeboden. Het betreft een ruime kavel voor een twee-onder-een-kapwoning. Deze kavel heeft een oppervlakte van 250 m2 en de verkoopprijs is € 199.000,- incl. BTW.
Droom jij ook van het ontwikkelen van je eigen woning? Dan heb je nu de kans om dit samen met je buren te gaan doen. Neem bij interesse in deze kavel aan het Pinkewad contact op met het projectbureau.

Klik hier voor het verkoopoverzicht van kavel 633.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief