Nog slechts één luxe GPO-kavel beschikbaar

Nog slechts één luxe GPO-kavel beschikbaar

12/12/2014 - Dit betreft kavel 614; een prachtige hoekkavel voor een twee-onder-een-kapwoning direct grenzend aan de toekomstige waterpartij en met de achtertuin op het zuiden. Deze kavel heeft een oppervlakte van 165 m2 en de V.O.N.-prijs is € 132.500,- incl. BTW.

Heb je interesse in deze GPO-kavel? Meld je dan bij Projectbureau de Broeckgouw via broeckgouw@edam-volendam.nl of tel.nr. 0299-398398.

Ga direct naar meer informatie over deze luxe GPO-kavel.


Locatie Meeuweplaat

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief