Nog twee luxe GPO-kavels beschikbaar aan het Pinkewad

Nog twee luxe GPO-kavels beschikbaar aan het Pinkewad

29/01/2016 - In de Broeckgouw is inmiddels een aantal prachtige GPO-projecten gerealiseerd, zoals aan de Wieringenlaan, het Robbezand en het Pinkewad. Aan de Meeuweplaat is eind vorig jaar gestart met de bouw van de eerste 8 GPO-woningen.
 
De gemeente Edam-Volendam heeft 4 luxe GPO-kavels aan het Pinkewad in verkoop aangeboden waar kopers zelf - samen met de toekomstige buren - twee-onder-één-kap woningen kunnen realiseren. De eerste 2 kavels zijn inmiddels in optie genomen, waardoor er op dit moment nog slechts twee GPO-kavels beschikbaar zijn in vrije verkoop (kavelnummers 634 en 635). Het betreffen ruime kavels met de achtertuin op het zuiden aan een rustige woonstraat. 

-       Kavel 634 heeft een oppervlakte van 250 m2 en de VON- prijs is € 199.000,- incl. BTW.
-       Kavel 635 heeft een oppervlakte van 252 m2 en de VON- prijs is € 201.000,- incl. BTW.
 
Droom jij ook van het ontwikkelen van je eigen woning? Dan heb je nu de kans om dit samen met je buren te gaan doen. Neem bij interesse in een van deze kavels aan het Pinkewad contact op met het projectbureau.
 
Aanbiedingsbrief GPO-kavels Pinkewad (pdf)
Overzichtskaart GPO-kavels 632 t/m 635 (inclusief verkoopprijzen) (pdf)
Richtlijnen GPO-kavels 632 t/m 635 (pdf)
Concept-koopovereenkomst (pdf)
Knipselkrant GPO fase 2 Robbezand (pdf)
Artikel bewoners GPO fase 4 Wieringenlaan (pdf)
Interview bewoners GPO fase 6 Pinkewad (pdf)

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief