Ondertekenen grondcontract met de Vooruitgang

Ondertekenen grondcontract met de Vooruitgang

23/06/2016 - De gemeente heeft op 21 juni een koopcontract met de Vooruitgang getekend. Het betreft de verkoop van grond aan de Kimsterweg en het Oosterom in de Broeckgouw, waarop de Vooruitgang 40 sociale huurwoningen gaat realiseren.

Het fraaie ontwerp van de 10 grondgebonden woningen en 30 appartementen is van luijten-smeulders-architecten uit Tilburg. Het parkeren voor de bewoners vindt bijna in zijn geheel plaats aan de binnenkant van het gebouw, deels onder de appartementen. De start bouw zal na deze zomervakantie plaatsvinden, waarna de woningen in oktober 2017 gereed zijn voor bewoning.

De gemeente feliciteert de Vooruitgang met dit prachtige project.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief