Ondertekening intentieovereenkomst 48 huurappartementen in De Broeckgouw

16/06/2010 - Op dinsdag 15 juni 2010 hebben het college van Burgemeester en Wethouders en de directie van de Stichting Volkshuisvestingsgroep Wooncompagnie de intentieovereenkomst voor een onderzoek naar de ontwikkeling en realisatie van fase 1C in De Broeckgouw ondertekend.

De ondertekening van het contract werd door de leden van het college van B&W en de leden van de betrokken partij bezegeld met een symbolische handdruk.

Fase 1C betreft de ontwikkeling van 48 huurappartementen naast de supermarktlocatie. De intentieovereenkomst voorziet in een haalbaarheidstudie en een voorlopig ontwerp bouwplan, op basis waarvan de Wooncompagnie een definitieve aanbieding kan indienen.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief