Ondertekening samenwerkingsovereenkomst voor realisatie 101 woningen de Broeckgouw

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst voor realisatie 101 woningen de Broeckgouw

21/07/2016 - Op donderdag 21 juli 2016 is de samenwerkingsovereenkomst voor de bouw van 101 woningen in de Broeckgouw feestelijk ondertekend. Onder deze woningen vallen 19 ‘Waterwoningen’ in de Broeckgouw en 58 koopwoningen en 24 huurwoningen in deelplan Keetzijde.

Onlangs is de aannemerscombinatie van Koning Bouw en Lokhorst als winnaar van de Europese Aanbestedingsprocedure voor de bouw van deze woningen geselecteerd. Op het projectbureau de Broeckgouw werd – in het bijzijn van portefeuillehouder Koning – een korte toelichting gegeven van de plannen, waarvan de eerste woningen op 11 en 12 juli jongstleden onder grote interesse in verkoop zijn gebracht. Hierop aansluitend ondertekenden directeur Van Meegdenburg en burgemeester Van Beek de overeenkomst en is getoost op een succesvolle samenwerking.

Momenteel kunnen kandidaat kopers zich aanmelden voor de keuzeavonden in september. Bij succesvolle verkoop start de bouw begin 2017.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief