Openstelling gemeentelijke woningzoekendenlijst

Openstelling gemeentelijke woningzoekendenlijst

20/05/2016 - De gemeentelijke woningzoekendenlijst is, in aanloop naar de bouwmarkten voor de Waterwoningen ´Beatrix´ in fase 7&8 en fase 5; deelgebied Keetzijde, vanaf heden opengesteld voor nieuwe inschrijvingen. De woningzoekendenlijst is permanent opengesteld, met uitzondering van de periodes tussen bouwmarkt(en) en keuzeavond(en). Inschrijven op de gemeentelijke woningzoekendenlijst is gratis en u kunt dit vanaf heden digitaal doen.
Inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst is vanaf heden óók bestemd voor het senioren woningsegment, waarvoor de gemeente locaties en woningen beschikbaar kan stellen.
 
Woningzoekenden die ingeschreven staan op de gemeentelijke woningzoekendenlijst kunnen met voorrang deelnemen aan verkoopavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw. Let op! Wanneer je wilt deelnemen aan een specifiek keuzemoment, dien je je hiervoor aan te melden middels het aanmeldingsformulier dat wordt verstrekt tijdens de betreffende bouwmarkt.
 
De gemeente is volop bezig met de voorbereidingen voor de bouwmarkten voor de Waterwoningen ‘Beatrix’ in fase 7&8 en fase 5; Keetzijde. Zodra de datums voor deze bouwmarkten bekend zijn, wordt dit gecommuniceerd via de lokale media (Nivo en Stadskrant) en deze nieuwsbrief. Sta je ingeschreven op de woningzoekendenlijst? Dan ontvang je voor de bouwmarkt een persoonlijke uitnodiging -bij voorkeur- via de berichtenbox van MijnOverheid. Mocht u uw berichtenbox nog niet hebben geactiveerd, dan kunt u dit heel gemakkelijk doen via mijn.overheid.nl.

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.
De voorwaarden voor inschrijving zijn hier te vinden.

 

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief