Openstelling gemeentelijke woningzoekendenlijst van 9 t/m 19 september 2014

Openstelling gemeentelijke woningzoekendenlijst van 9 t/m 19 september 2014

05/09/2014 - De woningzoekendenlijst voor de Broeckgouw is, in aanloop naar de aanstaande bouwmarkt,  opengesteld van 9 tot en met 19 september 2014. Inschrijving op de woningzoekendenlijst van de gemeente is nodig om - met voorrang - deel te kunnen nemen aan verkoopavonden voor een koopwoning of kavel in de Broeckgouw.
 
De voorwaarden voor inschrijving op de gemeentelijke woningzoekendenlijst zijn te vinden op het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier kan vanaf 9 september worden opgehaald en ingeleverd op het Stadskantoor van de Gemeente (W. v.d. Knoopdreef 1) en is hier te downloaden. Uiterlijk 19 september dient het inschrijfformulier, samen met de betaling van € 10,- inschrijfkosten te zijn ontvangen door de gemeente Edam-Volendam.  
 
Ontwikkelingen 2014:
  • Bouwmarkt 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    Op 23 september 2014 organiseert de gemeente Edam-Volendam een bouwmarkt voor de verkoop van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Tijdens deze bouwmarkt worden de verkoopbrochures, impressies en V.O.N. prijzen van de woningen gepresenteerd. Locatie: PX Volendam. Tijdstip: 18.00 - 20.00 uur.
  • Keuzeavond GPO-kavels Meeuweplaat/Wieringenlaan
    Naar aanleiding van de goedbezochte inventarisatieavond voor ‘Bouwen in eigen beheer’ in juli 2014, biedt de gemeente Edam-Volendam binnenkort een aantal kavels voor Gezamenlijk Particulier Opdrachtgeverschap (GPO) in verkoop aan. Dit gaat om zowel luxe (2^1- kap) als starter kavels voor rijwoningen. Alle ingeschreven woningzoekenden ontvangen hiervoor een uitnodiging. Informatie is tevens beschikbaar op de bouwmarkt van 23 september.
  • Keuzeavond 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4
    In november 2014 vindt de keuzeavond plaats van 40 woningen in fase 7&8 en vier 2^1-kapwoningen in fase 4. Aanmelden voor de keuzeavond is mogelijk vanaf de bouwmarkt middels een aanmeldingsformulier. 
Heeft u interesse in de ontwikkelingen in de Broeckgouw en overweegt u in de (nabije) toekomst een woning of bouwkavel te kopen, schrijf u dan nu in als gemeentelijk woningzoekende! Tip: meldt u aan voor de nieuwsbrief via www.debroeckgouw.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
 

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd

Huurwoningen aan de Kimsterweg opgeleverd
21/12/2017 - De sleutels van de tien huurwoningen aan de Kimsterweg zijn vorige week vrijdag overgedragen aan de bewoners. Een dag later stond er al een verhuiswagen in de straat. Het team van De Broeckgouw wenst alle nieuwe ...
> lees meer

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan

Verkeersdrempels op de Wieringenlaan
10/11/2017 - Volgende week wordt gestart met het plaatsen van verkeersdrempels op de Wieringenlaan. De werkzaamheden zullen starten op maandag 13 november en zijn vermoedelijk vrijdag 17 november afgerond.  Omdat di...
> lees meer

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw

Update huurwoningen Kimsterweg en Oosterom in de Broeckgouw
07/11/2017 - Medio december worden tien eengezinswoningen aan de Kimsterweg opgeleverd. Meer dan 50 woningzoekenden hadden zich aangemeld voor deze tien woningen die worden verhuurd door woningbouwstichting De Vooruitgang.   Afgelo...
> lees meer

> Nieuwsarchief