Oplevering nieuwe Blokwhere school in de Broeckgouw

Oplevering nieuwe Blokwhere school in de Broeckgouw

27/02/2014 - Dinsdagochtend 18 februari 2014 vond de oplevering plaats van het nieuwe schoolgebouw van de Blokwhere aan het Oosterom.
In opdracht van Stichting Katholiek Onderwijs Volendam is in korte tijd dit schitterende pand door HSB Bouw gerealiseerd. Op deze feestelijke dag overhandigde Peter Maalman (van HSB) aan directeur Vincent Tol de sleutels.
In de school komen naast de gebruikelijke lokalen onder andere een speciaal handvaardigheids- en overblijflokaal, een lokaal voor de Plusklas en een ruimte voor Buitenschoolse Opvang van Majest. Ook is er een grote centrale activiteitenruimte met podium aanwezig. De inrichting en verhuizing zijn momenteel in volle gang. Binnenkort worden door de gemeente rondom de school twee speelveldjes met speeltoestellen ingericht, waar zowel de leerlingen van de Blokwhere als de kinderen uit de buurt zich kunnen vermaken. De eerste officiële lesdag voor de leerlingen van de nieuwe Blokwhere is op dinsdag 6 mei aanstaande (na de meivakantie).

Bekijk hier de foto's

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief