Plaatsing tijdelijke speeltoestellen fase 1A de Broeckgouw

20/06/2013 - In de week van 25 juni 2013 zullen er een aantal tijdelijke speeltoestellen worden geplaatst in fase 1A van de Broeckgouw.

Doordat de aanbesteding, levering en plaatsing van de speeltoestellen voor fase 1 en 2 gecombineerd is, zullen de definitieve speeltoestellen rond oktober 2013 worden geplaatst.

Om alle kinderen tijdens deze zomervakantie toch de ruimte te geven om te spelen worden deze speeltoestellen tijdelijk geplaatst in het Lemmerhof en Jourehof, in oktober zullen deze tijdelijke toestellen worden ingeruild voor de definitieve speelplekken.

Voortgang De Broeckgouw

Voortgang De Broeckgouw
16/05/2018 - Eind januari is aangegeven dat de gemeente Edam-Volendam onderzoek doet naar het tot stand brengen van haar duurzaamheidsambitie bij nieuwbouwprojecten. Voor de Broeckgouw zou dat concreet de aardgasvrije realisatie van nieuw...
> lees meer

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd

Huurwoningen Keetzijde opgeleverd
16/04/2018 - Op 16 april jl. zijn de 24 huurwoningen op het Keetzijde van De Broeckgouw opgeleverd en overgedragen aan de Wooncompagnie. Familie van der Linden nam op maandagochtend als eerste de sleutel in ontvangst. Het projectbureau De...
> lees meer

Lente in de Broeckgouw!

Lente in de Broeckgouw!
13/04/2018 - Ook in de Broeckgouw is de lente begonnen. De sierkersen die afgelopen jaar langs het Noordzeepad geplant zijn door leeringen van 't Kofschip staan inmiddels in bloei. Een mooi gezicht!
> lees meer

> Nieuwsarchief